Haberler

Orduspor, Manisaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Güncelleme:

Orduspor, PTT 1. Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Orduspor, PTT 1. Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlıkları devam eden Eren Özen ve Soro katılmadı.

Kaptan Ferhat Öztorun, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde artık geri sayımın başladığını söyledi.

Zor maçların kendilerini beklediğini ifade eden Öztorun, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz hafta evimizde çok zor bir maç oynadık. Yine çok zor geçecek bir maç bizi bekliyor. Çünkü Manisaspor konumu ve yapısı gereği çok iyi ibr takım. Bu maçta kazanmak ilk hedefimiz ama kazanamasak da rakibimize yenilmememiz gerekiyor. İnşallah arzu ettiğimiz sonucu alırız."

- "Değişik bir lig"

Öztorun, ligde daha önce puan sıralamasında üst sıralarda olan takımlara karşı iyi sonuçlar alamadıklarının hatırlatılması üzerine, "Bu tamamen bizim adımıza şanssızlık. Takım olarak mücadele ediyoruz. O gün biz o maçları kazanamadık ancak rakiplerimizin kazanamadıkları maçları ise biz kazandık. Hakikaten değişik bir lig, kimin ne yapacağı belli olmuyor. O gün kim daha fazla maçı isterse, şansı da yanındaysa o kazanmış oluyor" ifadelerini kullandı.

-antrenman

Kaynak: AA / Spor

Kemal Yazıcıoğlu Ferhat Öztorun Manisaspor Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title