Haberler

Obradovic'in Tepki Gösterdiği Ömer Faruk, 91 Sayı 28 Ribauntla Rekor Kırdı

Güncelleme:

Genç Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda 9 Eylül Basketbol'u yenen Fenerbahçe'de, Ömer Faruk Yurtseven, 91 sayı ve 28 ribauntluk performansıyla tüm zamanların rekorunu kırdı.

İzmir'de düzenlenen Genç Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nın yedincilik maçında 9 Eylül Basketbol'u 115-82 mağlup eden Fenerbahçe'de, milli oyuncu Ömer Faruk Yurtseven, 91 sayı ve 28 ribauntluk performansıyla gençler kategorisinde tüm zamanların rekorunu kırdı.

Halkapınar Spor Salonu'nda oynanan yedincilik karşılaşmasında ilk periyodu 28-14, devreyi de 55-37 üstün geçen Fenerbahçe, son periyoda da 88-54 önde girdi.

FENERBAHÇE TURNUVA'DA 7. OLDU

Son periyotta etkinliğini sürdüren sarı-lacivertli ekip, müsabakadan 115-82 galip ayrılarak turnuvada yedinci oldu.

Fenerbahçe'de 91 sayı, 28 ribaunt ve 5 asistle oynayan Ömer Faruk Yurtseven, gençler kategorisinde tüm zamanların rekorunu eline geçirdi. İki sayılık atışlarda 49 denemesinin 34'ünde isabet bulan genç oyuncu, 3 sayılık atışlarda da 11'de 5 isabetle oynadı.

DİĞER OYUNCULAR 24 SAYI ÜRETTİ

Fenerbahçe'de diğer oyuncular 24 sayı üretirken, Halil Öcal 8, Ahmet Can Duran 6, Emir Erol, Efe Eros Güneyli, Mehmet Batur Şahingöz, Uğur Çelik ve Seçkin Yiğit Topaç da ikişer sayıyla skora katkı yaptı.

Şampiyonada son maça kadar sayı ve ribaunt kategorilerinde önde olan Ömer Faruk Yurtseven, turnuvayı 34,5 sayı ve 18 ribaunt ortalamalarıyla tamamladı. Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe ile 11 maça çıkan Ömer Faruk Yurtseven, 3,72 sayı ve 2,81 ribauntla mücadele etti.

EUROLEAGUE'DE 1,6 SAYI 0,9 RİBAUNT ORTALAMA

Ömer Faruk Yurtseven, THY Avrupa Ligi'nde de ortalama 4 dakika 39 saniye şans bulduğu 8 maçta 1,6 sayı ve 0,9 ribauntla oynadı.

İzinsiz olarak Kanada'da NBA'in genç oyuncular için düzenlediği kampa giden genç oyuncu, Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic tarafından eleştirilmişti.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Türkiye Eylül İzmir Spor Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500

Yorumlar (1)

01:

7. oldugun turnuvada istersen 1000 sayı at başarı değildir. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title