Haberler

Nihat Kahveci'den Manidar Süleyman Seba Paylaşımı

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Nihat Kahveci bizden tefeci gibi para aldı" açıklamasına Nihat Kahveci sosyal medyadan yanıt verdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Nihat Kahveci açıklaması gündeme damga vurmuştu. "Nihat Kahveci tefeci gibi bizden para aldı" diyen Orman'a Nihat Kahveci'den cevap gelmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde Nihat Kahveci, Fikret Orman'ın bu açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi ve, "Kimse hiçbir şahıs Beşiktaşk'tan büyük degildir." dedi.

"SAYGITLA HER ZAMAN ANIYORUM SENİ"

Nihat'ın İnstagram hesabından yaptığı son paylaşım ise Fikret Orman'a gönderme olarak algılandı. Nihat, Süleyman Seba resmi koyarak şu ifadeleri kullandı:

"Başkan'ım BeşiktAşk 'a sadece itibar kazandırdın .. Servetine servet katmadın.. Saygıyla her zaman anıyorum seni"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Süleyman Seba Nihat Kahveci Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

sandra:

nihat gibi bir efsaneyi bu para vıcıklığı ile karalayan Fikret Ormana tek laf edilir. Sen kimsin arkadaşım. Sahada terini akıtmış adama ne hakla konuşuyorsun. Nihat Kalbimizde. . . .

16
14
yanıtYanıtla
UZMAN38:

FİKRET BAŞKAN ÇOK KALİTELİ BİR ADAM. . ESKİ İNÖNÜNÜN YERİNE BİR ŞAHESER YAPTI. . SON YILLARDAKİ BEŞİKTAŞIN BAŞARILARINDA İMZASI VAR. . AĞZI OLAN KONUŞUYOR. . . TEK SUÇU FENERBAHÇE MAÇINA ÇIKMAMASI ÇIK OYNA KARDEŞİM. . KAZANIRSIN KAYBEDERSİN AMA ONURUNLA KAYBEDERSİN. . TAKIMIN SAHAYA ÇIKMAMASI YILIN FUTBOL SKANDALIYDI. . !!!

7
20
yanıtYanıtla
TALEBE38:

İcraatlarından bahsediyorsanız başarılı dersiniz bu konuda hak verir size hemen herkes. Fakat ''çok kaliteli bir adam'' tabiri biraz fazla gelir Fikret ORMAN''ı tanımlarken. Başarılı fakat çok kaliteli olmadığını düşünüyorum. Hatta bu mahrem açıklamalarla adam olup olmadığı konusunda da endişelenmiyor değilim.

yanıt0
yanıt0
HERŞEY RAĞMEN DELİKANLI FİKRET BAŞKAN:

BU KARARI BÜTÜN BEŞİKTAŞ CAMİASI ALDI, DİVAN KURULUNDA TAMAMA YAKIN KİŞİNİN OYU İLE ALINDI, FİKRET BAŞKAN MAÇA ÇIKSAYDI BEŞİKTAŞ BAŞKANLIĞI O GÜN BİTERDİ, CAMİANIN ALDIĞI KARARI UYGULADI

yanıt0
yanıt0
ankara:

sözleşme de ne yazıyosa o tamam anladıkda ispanyadan döndügünde bir tane iyi mac cıkarmamış bi futbolcu utanmadan tazminatını aldı hiçmi utanmadın ben bu parayı haketmedim diye düşünmedin mi eyyy nihat kahveci

8
13
yanıtYanıtla
BANKO:

sen git Kebapçı Fatih Terime söyle onu. Nihat haketmiştir parasını söke sökede alır . Helaldirde. . .

yanıt2
yanıt1
ismail66:

Fikret orman iyice sacmalamaya basladi vermeyeydin o Zaman parayi simdi lafini etmenin sana ne getirisi olabilirki

7
2
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ:

SUUUSSSSSSSSSSSSSS ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON

4
3
yanıtYanıtla
gubu:

Neden tefeci olsun. . Bir sözleşme yapılmışsa şartları yerine getirilmeli. . Sözleşmeleri doğru düzgün yapın. .

5
1
yanıtYanıtla
KARTAL TOKATCISI:

BİZ DE İMZALAR KALPLERE ATILIR AHAHAHAH

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title