Haberler

    Fenerbahçeli Taraftarlar, Nihat Kahveci'nin Paylaşımına Patladı: Sahadan Kaçtınız

    Güncelleme:

    Eski futbolcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe maçına çıkmayan Beşiktaş'la ilgili "Ben olsam 10 kişiyle oynamayı tercih ederdim." deyince Fenerbahçeliler "Sahadan kaçtınız" yorumu yaptı.

    Beşiktaş, 3 Mayıs'ta Fenerbahçe'yle oynaması gereken Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşına çıkmama kararı verdi. Tarihi karar sonrası Siyah Beyazlıların eski futbolcularından Nihat Kahveci, resmi Twitter hesabından bir mesaj yayımladı.

    Milli futbolcu, kararla ilgili olarak "Beşiktaş her zaman maçı sahada kazanır. Ben maçı oynamayı tercih ederdim 10 kişi ile olsa bile. Bu benim görüşüm, o kadar." yorumunu yaptı.

    FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR TEPKİLİ: SAHADAN KAÇTINIZ

    Bu paylaşıma cevap veren Fenerbahçeli bazı taraftarlar da Nihat Kahveci'ye tepki göstererek "Sahadan kaçtınız" yorumunda bulundu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Kupası Nihat Kahveci Fenerbahçe Twitter Spor Haberler

    500

    Yorumlar (55)

    bülent yesıl:

    agzı olan konusuyor. 10 kısı kupadan elenecegını bildiklerı ıcın tıyatroyu sergiledıler. madem dürüstler alın size seyırcısız bır mac. oynayın. ondanda kacıyor senol

    24
    13
    yanıtYanıtla
    memocan:

    Biz FB yi sahasında 9 kişi ile kalecisiz de yendik. Bu kaçma değil haksızlıklara dur demekdir. Yeter artık demektir

    17
    14
    yanıtYanıtla
    kartalbey:

    sahadan kacti dediginiz takim besiktas. kadiköyde kalecisiz 9 kisiyle 3-4 sizi ezen takim. fener teknik direktörünün mactan önce bugün icimden besiktasa 5 atmak geciyor deyip kendi sahanizda sizi 1-5 ezen takim. asagdaki lavuk iyi oku bunu. haddini bil. besiktas size 3-4 gömlek fazla gelir. hayir ligde 6-7 atacagimiz feneri 3-1 yenmistik neyin özgüveni la bu. neyinize güveniyosunuz

    20
    10
    yanıtYanıtla
    fbb:

    vodafone parktaki ilk yenilgi git bak kime karsi yenilmis 5jk.

    yanıt4
    yanıt4
    tiyatroyu oynayan kim?:

    hepsi mizansen

    yanıt0
    yanıt0
    sivasli pascha:

    fbb 3-4 guzel yakisti sana bak anca bu kadar guzel otururdu. adam kalecisiz 3-4 yendik diyor sen dingil gibi ne diyosun. anlama zorlugun var sanirim yada bebesin

    yanıt0
    yanıt0
    Babaaaaa:

    Şenol Güneş,Tolga ve Onur kıvrak bu ülkenin en iyi tiyatroculari,oynamayı severler,Fener düşmanlığı yaparlar,kısacası bunlara TFF itimat etmediği ve tiyatrocu olduklarını anladıkları için böyle bir karar verdi.

    16
    10
    yanıtYanıtla
    FB:

    PALYAÇO ŞENOL

    12
    12
    yanıtYanıtla
    bizansinyollari:

    korkak ve tiyatrocu senol yine artislik yapip sahadan kacti

    13
    9
    yanıtYanıtla
    mmçmm:

    korkak şenol sahadan kaçtı

    10
    11
    yanıtYanıtla
    Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title