Haberler

    Real Madrid, Neymar İçin 250 Milyon Euro Ödemeye Hazır

    Güncelleme:

    İspanyol basını, Real Madrid Başkanı Perez'in Neymar'ın babasıyla buluştuğunu ve 250 milyon euroyu gözden çıkardığını yazdı.

    Paris Saint Germain'in geçtiğimiz yaz Barcelona'dan 222 milyon euro karşılığında kadrosuna katarak transfer rekoru kırdığı Neymar'la ilgili Real Madrid iddiaları günden güne artıyor.

    İspanya'da yayım yapan Diario Gol isimli internet sitesi, Brezilyalı süperstarı kadrosunda görmeyi çok isteyen başkan Florentino Perez'in Neymar'ın babasıyla buluştuğunu iddia etti.

    REAL MADRİD, 250 MİLYON EURO ÖDEMEYE HAZIR

    Fanatik'in haberine göre; Perez'in yıldız futbolcunun babasıyla yediği akşam yemeğinde ana konunun Neymar'ın Real'e transferi olduğu belirtilirken görüşmede telaffuz edilen meblağ ise dudak uçuklattı.

    Buna göre Madrid ekibi, Neymar'ı kadrosuna katmak için Paris kulübüne 250 milyon euroluk rekor bir bonservis bedeli ödemeye hazır. Haberde ayrıca Neymar'ın Perez'e Real'e gidebilmek için PSG başkanı Nasser Al- Khelaifi'ye her türlü baskıyı yapma sözü verdiği de yazıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Paris Saint Germain Florentino Perez Real Madrid Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    Baran demirtaş:

    Yaw arkadas adama para veriyolar bi arkadas hala fakirlikten bahsediyo fakir fakirdir zenginse zengin yani sen fakirsen zngin napsin illa bu devran boyle donecek kardes kendini her yerde ifade etme fakirsen fakirsin yani baskada bi aciklamasi yok adamin meslegi bu adam hak ediyor.....

    0
    0
    yanıtYanıtla
    CEMAL OKKA:

    Ordan tek 1 milyon eurosunu ver bana ulan sahada atıp kalkarım. sizin donunuza kadar yıkarım

    0
    0
    yanıtYanıtla
    YALLAH ARABİSTANA:

    bizim zafer bedavaya satmış kendisini

    0
    0
    yanıtYanıtla
    yorumcu:

    sabri reyiz de bu kadar eder.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    RONALDOCU:

    Neymar real madrid''e gelirse real ile barça bir zamnki fener galatasaray gibi emre ye küfür etikleri gibi bu sefer de neymara ederler :D

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title