Haberler

Murat Yakın'dan Mancini'ye: Macera Arama Sabırlı Oyna

Güncelleme:

İsviçre temsilcisi Basel'in Türk Teknik Direktörü Murat Yakın, Galatasaray-Chelsea maçı öncesi Mancini'ye tüyo verdi.

Galatasaray'ın bugün Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı İngiliz ekibi Chelsea'ye karşı çifte zafer elde eden İsviçre ekibinin teknik patronu Murat Yakın, Mancini'ye 3 puanın şifresini verdi.

"CHELSE'Yİ YENMEMİZ MUCİZE DEĞİLDİ"

Milliyet gazetesine konuşan Murat Yakın, " Chelsea'yi iki maçta da yenmemiz mucize değildi. Her iki maça da taktiksel ve zihinsel olarak iyi hazırlandık. Maç öncesindeki öngörülerimiz gerçekleşti ve bunu sahaya çok iyi yansıttık" yorumunu yaptı.

"HATAYI AFFETMEZLER"

Türk hoca, "İki maçlık elemelerde her türlü sonucu elde edebilirsiniz. Galatasaray'ın tur şansının olduğunu söyleyebilirim. Bir yüzde veremem ama yüksek. Yani imkansız değil. Çünkü Galatasaray'ın da iyi bir kadrosu, başarılı bir hocası var. Chelsea'ye karşı da bunu kullacaklardır." dedi.

"MANCINI MACERA ARAMASIN"

Genç hoca taktiği vererek, "Gol yemeden elde edilecek her türlü galibiyet ciddi bir avantaj demek. Galatasaray'ın savunma anlayışının Mancini ile beraber oturmaya başladığını görüyoruz. Bu bakımdan Galatasaray evinde kesinlikle maceraya atılmamalı. Hatta skoru 0-0'da götürüp uygun anı beklemeli. Çünkü Chelsea hata affetmez. Klas oyuncuları, her an sonucu değiştirebilecek yetenekleri olan bir takım. Galatasaray yüzde 100 konsantrasyonla oynamalı" ifadelerini kullanıyor.

JUVENTUS MAÇINI ÖRNEK GÖSTERDİ

Murat Yakın, "Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki birkaç maçını izledim. Özellikle Juventus maçları Galatasaray'ın referans alabileceği maçlar. İtalya şampiyonuna karşı Galatasaray sadece sonuç olarak değil oyun olarak da etkindi. Hem İtalya'da, hem de Türkiye'deki maçta çok doğru bir oyun anlayışı ile oynadı. Gruptan çıkması sürpriz olarak yorumlandı belki ama gerek kadrosuna, gerek elindeki imkanlara ve teknik kadroya baktığımız zaman bunlar normal şeyler. Bundan sonraki aşamada top artık ortada. Gününde olan, hata yapmayan ya da affetmeyen öteye gider. Galatasaray'ın elinde iyi bir takım var. Dünya yıldızları oynuyor. Juventus maçındaki strateji ve yüksek konsantrasyon Chelsea maçlarında yeterli olur mu? Bunu bilmiyorum. Ama en az o günkü kadar iyi oynamak zorundalar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Mancini Murat Yakın Galatasaray Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title