Haberler

Muharrem Usta: Ayın 10'undan Sonra Lucescu'yla Anlaşırız

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı, Lucescu'nun transferi için "Ukrayna'dan ayrılması kesinleşirse geleceği yer Trabzonspor. Ayın 10'undan sonra anlaşırız diye düşünüyorum." dedi.

Trabzonspor Kulübü başkanı Muharrem Usta, Rumen teknik adam Mircea Lucescu'yla bu ay içerisinde anlaşabileceklerini söyledi.

"AYIN 10'UNDAN SONRA ANLAŞIRIZ"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Usta, ''Lucescu ya da Lucescu vari teknik direktörler kurumsallaşma projemiz en önemli parçalarından. Lucescu'yla görüşüyoruz. Ukrayna'daki karışıklık nedeniyle oradan ayrılmak istiyor. Muhtemelen oradaki serüvenine son verecek. Ukrayna'dan ayrılması kesinleşirse geleceği yer Trabzonspor. Ayın 10'undan sonra anlaşırız diye düşünüyorum. Oğlu Rızvan'ın bizde iki sezon sonra teknik direktör olacağı yönündeki düşünce nereden ortaya çıktı bilmiyorum, ama böyle bir şey yok. Bizim kendisiyle ilgili asıl konumuz 50. Yıl projemiz. Biz 2017'de şampiyon olmak istiyoruz. Lucescu'yla bunu konuşuyoruz. Lucescu 70 yaşında diye belki oğlu belli bir süre sonra antrenör olur diyorlar; ama öyle değil. Lucecu 50 yaşındaki antrenör dinamizmine sahip'' dedi.

RAMOS DA GÜNDEMDE

Başkan Usta, ''Lucescu olmazsa Juande Ramos ve benzeri hocalarla görüşmelerimiz var. Fakat aceleci olmak istemiyoruz'' ifadelerini kullandı.

M'BIA'NIN GECİKME BEDELİ GÜNLÜK 5 BİN EURO

M'Bia konusunun kendileri açısından çok acil bir mesele olduğunu belirten Muharrem Usta, ''Kendisiyle yapılan sözleşme akıl alır gibi değil. Mbia konusu Pazartesi günü çözülecek. "Mbia'nın maç başı ücreti 5 bin euro. Ödemenin gecikmesi halinde günlük 5 bin euro cezası var. 30 gün ödemezsek 150 bin Euro. Uzun dönemde bakarsanız 1.5 milyon Euro demek. Önceki yönetim bu anlaşmayı yapmış. Sözleşmesine göre haklı. Ama bu sorun böyle çözülmemeli'' diye konuştu.

KULÜBÜMÜZ DİP YAPMIŞ DURUMDA

''Hoca durumuna göre takımdan gönderilecek oyuncuları değerlendireceğiz. Kadro çok kalabalık'' diye başkan Usta, ''Bizim için asıl mesele antrenör ya da futbolcu değildir. Kurumsallaşma ve mali yapıdır esas olan. Lucescu'nun olmaması durumunda kaybedeceğimiz bir şey yok. Biz göreve gelirken son derece zor bir görevle karşı karşıya olduğumuzu biliyorduk. Mali davranışınız doğru olmazsa son derece zor bir durumla karşı karşıya kalırsınız. Fiili durum kötü. Biz bütün riskleri göze alarak göreve talip olduk. Ama UEFA'dan ceza almamayı umuyoruz. Risk var. Avrupa'dan men. Transfer cezası vb. Bütün kulüpler için var. Trabzonspor tarihinde hiç bu kadar zor bir duruma düşmemişti. Şu anda kulübümüz dip yapmış durumda. Ama biz kısa dönemde gelir getiren projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Ayrıca Akyazı projemiz çok önemli'' dedi.

"YARIM DEVRE SABIR DOSTLAR"

Öte yandan Muharrem Usta, taraftarlardan sabır istedi. Usta, Twitter hesabından şu mesajları paylaştı: "Sorun derin ama taşlar yerine oturacak. Kaç yılımız başarısızlıkla geçti. Yarım devre için sabır dostlar. Hedef 50. yıl. Doğru admı - larla ve istikrarlı bir yürüyüşle asla bu yoldan şaşmak yok."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mircea Lucescu Muharrem Usta Trabzonspor Ukrayna Spor Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

500

Yorumlar (3)

.MAHONİ:

ULA NE UĞRASIYOSUNUZ DA SADİYE Bİ MAKYAJ ÇEKİN LUÇEŞKU DİYE LAZLARA YUTTİRİN

2
0
yanıtYanıtla
cimbom:

ulan ne lucescuymuş be. her sene bir yerlere itelemeye çalışıyorlar bu adamı. Yılmaz vural gibi değerlerimiz var. allahın romeninin peşinden gidiyoruz

1
0
yanıtYanıtla
parola 61:

GS LILAR COK HAYAL kuruyorlar mehmet ekiciyi istiyorlar siz önce ac karnınızı doyurun daha trabzon sporun alca avr gs dan ambiyayı almanızı isterim zaten batmısınız onuda alın busefer kulübü satar adamın parasını verirsiniz ozaman bu arada lucesku trabzonda başarılı olcana inanıyorum onun başarıları malum ortada

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title