Haberler

Minderin Aslanları, İstanbul'da Kampa Giriyor

2014 yılında gerçekleştirilen Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile uluslararası turnuvalarda mindere damga vuran serbest ve grekoromen stil Genç Erkekler Güreş Milli Takımları, 4-20 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul’da kampa giriyor.

2014 yılında gerçekleştirilen Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile uluslararası turnuvalarda mindere damga vuran serbest ve grekoromen stil Genç Erkekler Güreş Milli Takımları, 4-20 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul'da kampa giriyor.

Tecrübeli teknik direktörler Elvan Mert ve Yusuf Düzer ile başarılı antrenörlerin gözetiminde hazırlıklarını sürdürecek olan milli güreşçiler, 2015 yılında yapılacak şampiyonalarda yine kürsünün ilk sırasında yer almayı hedefliyor.

17 gün boyunca Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Tesisleri'nde çalışmalarını gerçekleştirecek olan 49 sporcu, mücadele ettikleri sıkletlerde milli mayonun vazgeçilmez ismi olabilmek için antrenmanlarda üst düzey performans sergileyecek.

Gelecek yıl organize edilecek şampiyonalarda İstiklal Marşı'nı defalarca okutmak istediklerini dile getiren Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, ikili kampların minderin aslanları için büyük fayda sağladığını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title