Haberler

    Leicester İçin Oynadılar

    Sporcope- İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında lider Leicester City evinde West Bromwich ile 2-2 berabere kaldıktan sonra takipçileri Arsenal ile Tottenham adeta bayram yaptı ancak sonuçlar bekledikleri gibi gitmedi.

    Sporcope- İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında lider Leicester City evinde West Bromwich ile 2-2 berabere kaldıktan sonra takipçileri Arsenal ile Tottenham adeta bayram yaptı ancak sonuçlar bekledikleri gibi gitmedi.

    Evdeki hesap çarşıya uymadı

    57 puanla zirvede yer alan Leicester City'nin 3 puan arkasında yer alan Tottenham ile 6 puan arkasındaki Arsenal bu akşam hüsran yaşadı.

    Tottenham, Beşiktaş'ın eski hocası Bilic'in takımı West Ham United'a konuk oldu. Maçın genel olarak kontrolünü elinde bulunduran Tottenham, 7. dakikada West Ham'dan Antonio'nun golüne engel olamadı ve sahadan puansız ayrıldı.

    Bu akşam Tottenham ile aynı saatte evinde Swansea City'yi ağırlayan Arsenal, küme düşme mücadelesi veren takımına evinde kaybetti.

    Maçın 15. dakikasında Joel Campbell ile öne geçen Arsenal, 32. dakikada Routledge ve 74. dakikada Ashley Williams'a engel olmayınca sahasında büyük bir avantaj kaybetti.

    Gelecek hafta büyük maç

    Cumartesi günü zirve takipçileri Tottenham saat 14: 45'te evinde Arsenal'i ağırlayacak. Lider Leicester City ise aynı günün akşamında (19: 30) Watford'a konuk olacak.

    Premier Lig'de son durum

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Tottenham Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title