Haberler

Konyaspor Kötü Gidişe Son Vermek İstiyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin İkinci Yarısında Oynadığı 5 Maçtan Puansız Ayrılmanın Üzüntüsünü Yaşarken, Kötü Gidişin Aşılması İçin Birlik ve Beraberlik Mesajları Verildi.

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında oynadığı 5 maçtan puansız ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken, kötü gidişin aşılması için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Yayla, Teknik Direktör Ünal Karaman ile birlikte düzenlediği basın toplantısında birlik ve beraberliklerini bozmaya kimsenin hakkı olmadığını söyledi. Mustafa Yayla, "Bizim birlik ve beraberliğimiz sonuna kadar devam edecek. Ünal hocayı biz buraya günü kurtarmak için getirmedik. Konyaspor'un geleceğini düşünerek, Konyaspor'u daha iyi yerlere getirerek hocamızla beraber olduk. Hocamız Konya'da kim Konyasporlu ise ondan daha fazla Konyasporlu'dur. Onun için hiç kimse endişe ve umutsuzluğa kapılmasın. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Konyaspor arzu edilen yerde ligi bitirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz sonuna kadar Ünal hoca ve ekibinin arkalarındayız" dedi.

Teknik Direktörü Ünal Karaman, bundan sonra alınacak bir kararı saygıyla karşılayacağını ifade ederek, "Biz ilk yarıyı 25 puan ile kapattığımızda alınan sonuçta 'bu benim başarımdır' demedim. 'Bu, şehrin başarısıdır' dedim. İkinci yarıya 5 maçta 5 mağlubiyetle başladık. Bu mağlubiyetlerin tamamı bana aittir. Bunu ben üzerime alıyorum. Belki biz daha farklı çalışabilirdik. Ama olmadı. Ben istiyorum ki, bu durumdan daha farklı boyutlara geldiğimde o zaman bana destek veren arkamdaki insanlara güvemin azalır. Ben başarı veya başarısızlık Konyaspor'un olduğunu düşünüyorum. Bizler onların hizmetçileriyiz. Yarın ben giderim başkası gelir. Çünkü yapılan son transferlerle beraber çok iyi bir kadromuz var. İkinci yarıda şanssızlıklar yaşadık ve iyi yerlerde olmayı başaramadık. Bu başarısızlığı Ünal Karaman ve yönetime mal etmek doğru değildir. Biz burada Konyasporlu'yuz diyorsak, herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Bu kötü gidişatı ben aşarım. Benim şahsımla ilgili bir korkum yok. Ama bu aştığım nokta içinde eğer bir set konulacaksa ben çok daha sert bir set koyarım. Onun için ben başarıyı olduğu gibi sizlere verdim. Şimdiki mevcut başarısızlığı ben üstleniyorum. Bunları aşacağımıza inanıyorum. Ben ekibime ve futbolcularıma güveniyorum. Bu kadroyla ligi yeni başlatmış olsak olay çok daha farklı olurdu. Ama maalesef içinde bulunduğumuz bir durum vardı. Bu sene bu şekilde başladık ve bu şekilde devam ediyoruz. Ama inşallah bunu el birliğiyle aşacağız" diye konuştu.

Konyaspor Karatay Belediye Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci ve Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı da katıldı.

(BÇ-İP-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title