Haberler

Konyaspor, Devre Arasında Gelecek Vadeden Oyuncular Transfer Edecek

Konyaspor, Devre Arasında Transfer Döneminde Takıma Gelecek Vadeden Genç Oyuncular Kazandıracak.

Konyaspor, devre arasında transfer döneminde takıma gelecek vadeden genç oyuncular kazandıracak.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında konuşan Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, teknik direktör Ünal Karaman'ın takımın başına geldiğinden beri genç oyuncularla yakın temas halinde olduklarını belirterek, "Bu oyuncular daha önce Ünal hocanın öğrencisi olan ve Ümit Milli Takımı'nda oynayan oyuncular. Bu oyuncuların, Konyaspor'un geleceğini kurtaracak oyuncular olacağına inanıyoruz. Her hafta mümkün oldukça genç oyuncuların maçları izleniyor. Oyuncularla, aileleriyle ve

menajerleriyle görüşüyoruz. Devre arası transfer için çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Konyaspor adına iyi şeyler yapılmaya çalışılıyor. Hocamızın görüşleri doğrultusunda takıma genç oyuncu almaktan ziyade takımda eksik görülen yerlere takviye yapacağız" dedi.

TFF 3. Lig'de mücadele enden Konya Şekerspor ve Yeni Ereğlispor'un, Konyaspor'un pilot takımları olacağını da söyleyen Mehmet Bezirci, "Şekerspor ve Yeni Ereğlispor'u pilot takımımız olarak seçtik. Forma şansı bulamayan oyuncularımızı bu takımlarda değerlendirmek istiyoruz. Bu şekilde Şekerspor ve Yeni Ereğlispor'a destek olmak istiyoruz. Bununla ilgili ciddi çalışmalarımız var. Bunun meyvesini devre arasında alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Öte yandan, Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını da sürdürüyor. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmana hafif sakatlığı bulun Mertol Karatay katılmadı.

(BÇ-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title