Haberler

Konyaspor'da Galibiyet Sevinci

Konyaspor'da Turkcell Süper Lig'in 8. Haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Dün Oynadığı Maçı Kazanarak, Ligdeki İlk Galibiyetini Almanın Sevinci Yaşanıyor.

Konyaspor'da Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile dün oynadığı maçı kazanarak, ligdeki ilk galibiyetini almanın sevinci yaşanıyor.

Konyaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, dün oynanan karşılaşmada iyi futbol oynamadıklarını belirterek, "Futbolun adaleti bu. İlk galibiyetimizi iyi futbol oynamadığımız bir maçta elde ettik. Takımımız uzun süredir galip gelemiyordu. Bu da takımın üzerinde büyük bir stres oluşturmuştu. Dolayısıyla biz aldığımız bu galibiyetle bu baskı ve stresi üzerimizden atmış olduk. Konyaspor'u güzel günler bekliyor. Lige verilecek arada boş durmayacağız. Bursa'da düzenlenen bir turnuvaya katılarak bu arayı en iyi

şekilde değerlendireceğiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek Fenerbahçe maçına odaklanacağız. Yapılan kan değişikliği ile beraber takımımızda büyük gelişmeler var. Zamanla bunları bütün camia olarak göreceğiz" şeklinde konuştu.

(BÇ-İP-MFS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title