Haberler

Kartal Ruzgarı

Daha Önce Metin Tekin ve Feyyaz Uçar'a Takımı Emanet Eden, Ancak Süper Lig Özlemine Nokta Koyamayan İzmir Temsilcisi, Bu Kez Fuat Yaman'la Yola Çıkıyor.

Daha önce Metin Tekin ve Feyyaz Uçar'a takımı emanet eden, ancak Süper Lig özlemine nokta koyamayan İzmir temsilcisi, bu kez Fuat Yaman'la yola çıkıyor.

Hafta sonunu Altay'ın maç CD'lerini izleyerek geçiren Yaman, Başkan Konuşmaz'la yarın masaya oturacak.

SÜPER Lig'den düştüğü 2002-03'ten beri sık sık teknik direktör değiştiren Altay yeni sezon öncesi takımı Fuat Yaman'a emanet ederken, son altı sezonda üçüncü kez Beşiktaş patentli bir teknik adam dümene geçti. İzmir temsilcisi, Ahmet Taşpınar'ın başkan olduğu 2003-04 sezonuna Metin Tekin'le başladı. Lige parlak bir giriş yapamayan Tekin, 5. haftada istifa ederek görevi bıraktı. Nafiz Zorlu'nun başkan olduğu 2007-08 sezonuna Ekrem Al'la giren Altay, 2. haftada kaybedilen KSK derbisinden sonra kan değişikliğine gidip Kara Kartal'ın efsane golcüsü Feyyaz Uçar'la anlaştı.

Gelenek sürdü

Feyyaz Uçar, geçen sezonun ortasına kadar siyah-beyazlı ekibin dümeninde kaldı. Altay'ın çiçeği burnunda başkanı Niyazi Konuşmaz ise Beşiktaş'ın bir önceki jenerasyonundan olan Fuat Yaman'a takımı emanet edip siyah-beyaz geleneğini sürdürdü. Çaykur Rizespor ve Kocaelispor'da güçlü kadrolar kuran, ancak iki ekibin de Süper Lig'e çıktığı dönemde takımın başında olmayan Fuat Yaman, Altay'da şeytanın bacağını kırmayı hedefliyor.

Liste sunacak

Dört kez Play-Off oynayıp Süper Lig'in kapısından dönmenin acısını yaşayan, Fuat Yaman'la beyaz bir sayfa açan Altay, yarından itibaren transferde gaza basacak. Sözleşme imzaladıktan sonra İstanbul'a giden, hafta sonunu Altay'an maç CD'lerini izleyerek geçiren Yaman, Başkan Niyazi Konuşmaz'la yarın masaya oturup dış transferi görüşecek. Yaman-Konuşmaz ikilisi, siyah-beyazlı ekibin kamp programını da netleştirecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title