Haberler

Karşıyaka Yönetimi Eski Borçları Hibeye Dönüştürdü

Güncelleme:

Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni yönetimi, geçmiş dönemlerdeki borçları ve temlikleri hibe etme kararı aldı. Yönetim, görüşmeler sonucunda eski yöneticilerle uzlaşma sağladı ve borçların hibe edilmesini onayladı.

İZMİR,

İZMİR'in en köklü spor kulübü Karşıyaka'da göreve geldikten sonra kulübe temlikle borç verme dönemini kapatıp, yöneticilerin sağladığı tüm kaynakların hibe olacağını duyuran yeni yönetim, eski borçlar için de harekete geçti. Tarihi bir borç yükü altındaki Karşıyaka'da 12 Ağustos'taki olağanüstü kongrede göreve gelen yönetim kurulu, geçmiş dönemlerdeki yöneticilerle kulübün yıllardır biriken ve bazıları temlikli olan borçlarının ve temliklerin hibe edilmesi konusunu görüştü.

Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Cenk Karace, görüştükleri yöneticilerin büyük çoğunluğu ile borçların ve temliklerin hibeye dönüşmesi konusunda uzlaşma sağladıklarını bildirdi.

"Artık kulübümüzde temlik ve yönetici alacağı devri kapandı" diyen Asbaşkan Cenk Karace, "Konuyu görüştüğümüz değerli geçmiş dönem yöneticilerimiz de kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bir yaklaşım sergileyerek kendileri ile paylaştığımız bu talepleri olumlu karşıladılar. Kısa bir süre içerisinden borç ve temliklerin hibe edilmesini onaylayan yöneticilerimizi de kamuoyu ile paylaşarak, kendilerine organize edeceğimiz bir gecede teşekkür plaketi takdim edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Karşıyaka Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title