Haberler

Karşıyaka'da Necati Formayı Unuttu

Güncelleme:

PTT 1. Ligi'nde son sıradan kurtulmaya çalışan Karşıyaka'da ilk yarının en istikrarlı ismi Necati Ateş, 2. yarıda formaya hasret kaldı.

Ligin dibine demir atan Karşıyaka'da bir dönemin gol makinası Necati Ateş, 2'nci yarıda formaya hasret kaldı. Teknik direktör Yusuf Şimşek, golcü futbolcuyu gözden çıkardı.

KIZAĞA ÇEKİLDİ

İlk yarıda 16 maçta ilk 11'de forma giyerek 1328 dakikayla en çok sahada kalan isim olan 36 yaşındaki santrfor 3 gol attı. Devre arasında pek çok oyuncu giderken Gökhan Ünal'la birlikte takımda kalan Necati, 1'inci kaptanlık görevine getirildikten sonra kızağa çekildi. İkinci yarıda yalnız yeni transferlerin lisansının yetişmediği Adana Demirspor maçında ilk 11'de forma giyen yıldız futbolcu, daha sonra Şanlıurfaspor deplasmanında ikinci 45'te, 1461 Trabzon sınavında ise son 22 dakikada oyuna girdi.

KULÜBEDE OTURACAK
Kardemir Karabükspor'la oynanacak maç öncesi teknik direktör Yusuf Şimşek'in bankolarından biri haline gelen santrfor Can Erdem'in sarı kart cezalı olduğu Karşıyaka'da Necati'nin yine kulübede oturabileceği, ilk 11'e Gökhan oynayabileceği öğrenildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gökhan Ünal Necati Ateş Karşıyaka Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

Amele:

Seneye survivor da

39
1
yanıtYanıtla
eski gs li yeni fb li:

seneye gs ye insallah. 36 liklarin takimi GS dir bu ülkede. .

19
10
yanıtYanıtla
yekta harmanlı:

Pis cinconlu

6
21
yanıtYanıtla
RealMobil-IOS:

Beter olsun kurtslandporla oynadıkları maçı unutmadık faşist

4
19
yanıtYanıtla
KURTALANLI POLİS D:

laa bende o maçtaydım az gaz sıkmadık hani :D

yanıt8
yanıt3
Adınızı Yazın:

Helalolsun Feneve gitmedi 1. lig takımını seçti.

16
7
yanıtYanıtla
aslan:

Fenevli civcivler; Galatasarayin eline su dukemezsiniz, bu yil akilinizin ucundan bile gecmesin sizi sampiyon yapmiycaaazz !!!!

6
11
yanıtYanıtla
erden amca:

sampiyon olursak ama öttürceğiz sizi takoğlanları

yanıt1
yanıt1
KART HOROZ:

:) Olacağız demiyorsun . Yapmayacağız diyorsun . Bu da bir gelişmedir

yanıt3
yanıt1
almanci:

aman ne baslik atilmis. hali icler acisiymis. bu ne bicim baslik ya, bende sandim adam evsiz barksiz sokakta kaldi. yoksa hayatta tiklayipta bu haberi okumazdim.

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title