Haberler

Jonathan Calleri, İnanılmaz Bir Gole İmza Attı

Güncelleme:

Boca Juniors forması giyen Calleri, Quilmes maçında rabona vuruşuyla topu ağlara yolladı, Maradona golü ayakta alkışladı.

Kadrosuna Juventus'tan Carlos Tevez'i katarak sükse yapan Arjantin ekibi Boca Juniors, kendi sahasında Quilmes'i konuk etti. Ev sahibi ekip, sahadan 2-1 üstün ayrılırken Jonathan Calleri, attığı golle karşılaşmaya damga vurdu.

Hızlı atakta kaleciyle karşı karşıya kalan 21 yaşındaki futbolcu, topu rabona vuruşuyla ağlara yolladı.

Gelmiş geçmiş en iyi oyuncular arasında gösterilen Maradona ise bu golün ardından adeta mest oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Boca Juniors Carlos Tevez Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (13)

seyretmeyelım yeter:

bune yaaaaaa. . . . ?1videoda 3 reklam yuhhh artıkkk yuhhhhhh. . ! ayıptır ayıpppppppppp. . . .

15
1
yanıtYanıtla
adım yok:

bu nasıl haber sitesi ya ayıp be 10 saniyede bi reklam koyuyosunuz.

13
0
yanıtYanıtla
murat teceden:

sabri reis daha iyisi yapar :))))

11
1
yanıtYanıtla
CAN:

TÜRK FUTBOLCULARDA KALECIYLE KARSI KARSIYAYKEN TOPU TACA YADA AUTA ATARLAR KALE YERINE

7
1
yanıtYanıtla
SAD BİN EBİ VAKKASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:

FENER TEKLİFİİ YAPMIŞTIR ŞİMDİ

4
2
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ:

BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM İYİCE OKUYUN DİNGİLLER. . . ULEYN 1 DK BİLE SÜRMEYECEK HABER VİDEOSU YAYINLIYORSUNUZ, VİDEONUN İÇİNDE 2-3 REKLAM VİDEOSUNU YAPIŞTIRIYORSUNUZ, NE KADAR GEREKSİZ VE PARAGÖZ İNSANLAR OLMUŞSUNUZ, BIRAK ONU BİRÇOK HABERİNİZ ZATEN DANDİKTEN ŞEYLER. . YOK NEYMİŞ, KAĞITTAN UÇAK YAPIMIYMIŞ, YOK NEYMİŞ, ARDA TURAN KENDİNE UŞAK TUTMUŞMUŞ, YOK NEYMİŞ BU KADININ DANSI İNSANLARI HİPNOZ EDİYORMUŞMUŞ. . . BU HABER SİTESİNİN PATRONUNA BENDEN SELAM SÖYLEYİN, SİZLERİ ARASIRA SALSIN DIŞARIYA, HAVA ALIN BİRAZ.

4
0
yanıtYanıtla
Her sey yalan:

Bu ne nornal bir gol

0
3
yanıtYanıtla
...:

Gözün görmüyor mu neresi normal bir gol kaç defa izledin böyle gol de yazdığına bak görende Türkiye de her gün görüyoruz böyle haraketleri sanar :)

yanıt1
yanıt0
REDONDO:

TRAS

0
2
yanıtYanıtla
Samet:

Endüstriyel futbol paraya kupaya odaklı herşey futbolu izlerken zevk almayı unuttu millet sonucuna bakıyor hep. Son on onbeş senedir futbolda göze hoş gelicek hareketler yapan futbolcular bence ronaldinho ve quaresmadır. Rock konserine gidip rap söyleyin diyemezsin quaresma beşiktaşta serbest futbolcu olarak oynaması lazım istediği hareketleri yapması lazım yoksa o quaresma olmazki. Yani bunları yaparken hatada yapabilir hemen parlayan bi milletiz tolerans göstermesi lazım taraftarın quaresmaya.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title