Haberler

İstanbul: Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Taraftar Grupları ile Buluştu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Taraftar Gruplarının Temsilcileriyle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Bir Araya Geldi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe taraftar gruplarının temsilcileriyle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir araya geldi.

Toplantı öncesinde Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, taraftar temsilcilerine Fenerbahçe futbol takımının soyunma odasını, rakip takımların giriş çıkış yaptıkları ve kullandıkları bölümleri gezdirdi. Başkan Aziz Yıldırım, yaklaşık 40 kişiyi bulan taraftar grup temsilcilerine, tüm taraftarların 100. yılda Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yakışır bir hava içerisinde hareket etmeleri ve bu yönde mesajlar vermeleri gerektiğini söyledi.

Başkan Aziz Yıldırım, 100. yıl kutlamaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını, çok geniş kapsamlı bir kutlama programının hazırlatıldığını ve tribünlerde de taraftarların 100. yıl coşkusunu yaşatacak şovlarına destek vereceklerini söyledi. Aziz Yıldırım, taraftarlardan tribünde bir şov ve bayram havası oluşturmalarını, ama bunu yaparken kesinlikle küfür, kötü tezahürat ve pankartlar kullanmamalarını, sadece takımı coşturacak ve rakip futbolcuları baskı altına alacak bir atmosfer oluşturmaları gerektiğini belirtti.

Tribünde hiç kimse ya da grup adına bir tezahürata da izin vermeyeceklerini, tek amacın Fenerbahçe Kulübü'nü desteklemek olduğunu belirten Başkan Aziz Yıldırım, "Ben 3 yıl daha buradayım, hiçbir yere gitmiyorum ve ben burada olduğum sürece hiçbir olumsuzluğa izin vermem" diye konuştu. Başkan Aziz Yıldırım, tüm bu şovlarda ve gösterilerde taraftarların kullanacağı her türlü pankart ve materyalin UEFA ve TFF'nin izin verdiği şekilde olması gerektiğine, aksi takdirde bunun cezasının kulüp tarafından ödendiğine dikkat çekti ve Fenerbahçe Kulübü'nün bu tür cezalar ödemek istemediğini ifade etti.

Bedava bilet dağıtma gibi bir durumun kesinlikle söz konusu olmayacağını, kimsenin böyle bir beklenti içerisine girmemesi gerektiğini vurgulayan Başkan Aziz Yıldırım, ayrıca kulübün sadece bir futbol takımından ibaret olmadığını, dolayısıyla tüm taraftarları voleybol, basketbol ve tüm amatör branşlardaki müsabakalara da beklediğini ve aynı şekilde bu müsabakalarda da sadece takıma destek verecek şekilde tezahürat yapılmasını istedi.

Taraftar temsilcileri ise, Başkan Aziz Yıldırım ile buluşup ihtiyaç, dilek ve taleplerini yüz yüze konuşabilmekten son derece memnun olduklarını, yönetimle taraftar grupları arasındaki bu ilişkinin devam etmesini istediklerini söylediler.

Başkan Aziz Yıldırım da, taraftar gruplarıyla düzenli görüşmelerin devam edeceğini söyledi ve 8 Kasım Çarşamba günü saat 14.00'te taraftar grubu temsilcileriyle yeniden bir araya geleceklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title