Haberler

İrfan Buz ve Uğur Tütüneker Görevi Bıraktı

Güncelleme:

Ligdeki son maçları sonrasında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ve Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, görevlerinden ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da sözleşmesi sona eren teknik direktör Uğur Tütüneker ile gelecek sezon için anlaşmaya varılamadığı bildirildi.

"RİZESPOR'U DÜŞME HATTINDAN KURTARDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Kulübün basın sözcüsü Aykut Ferah, yazılı açıklamada, "Başkan Metin Kalkavan ile Uğur Tütüneker arasındaki toplantıda ortak noktayı bulamamamızdan dolayı, kontratı da bitmiş olan teknik direktörümüzle yeni sezon için anlaşmaya varamadık. Hocamıza ve ekibine zor dönemde bu görevi üstlendikleri için ve Rizesporumuzu düşme hattından kurtardıkları için camia olarak teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İRFAN BUZ DA GÖREVİ BIRAKTI

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, yaptığı açıklamada görevi bıraktığını söyledi. İrfan Buz şöyle konuştu:

"İYİ BİTİRMEK ÖNEMLİYDİ"

"Bizim için gerçekten bugün galibiyetle bitirmek çok önemliydi. Zor bir süreçte aldığımız bu onurlu görevi galibiyetle bitirmek istiyorduk. İlk devre oynamadık ama devre arası biraz sesli olmak zorunda kaldım. Önemli olan galibiyetti. 46 puanla bitirdik. İstediğimiz yer tabii ki değil. Bursaspor çok daha iyi yerlere layıktır. Ne olursa olsun lige yakışır şekilde bitirmek durumundaydık. Ozan Tufan ile ilgili gururluyuz. 19 yaşında. Bizim için önemli. Bursaspor her zaman Milli Takım'a futbolcu kazandırmak durumundadır.

"BENİ LAYIK GÖRDÜKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Önümüzde kongre süreci var. Bu süreci göz önüne alarak ve bu olayın yeni yönetimle ilgili önünü açarak bugünkü benim görevim sona ermiştir. Gerçekten bu göreve beni layık gördükleri için Bursaspor taraftarlarına, herkese teşekkür ediyorum. Onları çok seviyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Uğur Tütüneker Bursaspor İrfan Buz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (1)

çarpıkhaberler:

bu istifalar hep tayyibin yüzünden oldu bunu herkez biliyor ..

6
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title