Haberler

Barcelona'dan Ayrılan Iniesta, Vissel Kobe'yle Anlaştı

Güncelleme:

Barcelona'nın efsane futbolcusu Andreas Iniesta Vissel Kobe ile sözleşme imzaladı.

İspanyol ekibi Barcelona ile efsaneleşen Andreas Iniesta Japon ekibi Vissel Kobe ile sözleşme imzaladı. Bonservissiz bir şekilde transfer olan 34 yaşındaki futbolcu eski Galatasaraylı Lukas Podolski ile beraber Vissel Kobe formasını terletecek.

"AİLEM BURADA OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK HEYECANLI"

Sözleşme imzalarken açıklamalarda bulunan İspanyol futbolcu, "Benim için önemli bir sınav ve çok özel bir gün. Ailem, Japonya'ya geldiği için çok heyecanlı. Birçok teklif geldi ama Kobe'nin projesi beni etkiledi" ifadelerini kullandı.

Iniesta Kobe'de kendisiyle özdeşleşen 8 numaralı forma ile sahaya çıkacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Barcelona Iniesta Japon Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Yuzarsif:

adamın dibi. .

2
0
yanıtYanıtla
golge:

İsrail''den Bir Skandal Karar Daha! Batı Şeria''da 2 Bin 500 Yasa Dışı Yerleşim İnşa Edecekİsrail, işgal ettiği Filistin''in Batı Şeria bölgesinde tüm yasaklara rağmen 2 bin 500 yasa dışı yerleşim inşasını onayladı. . . . . . . . . BU NE AYMAZLIK BIRILERI BU TERORISTLERE DUR DEMEYECEKMI. . . . .

1
0
yanıtYanıtla
red:

kendi ülken bitti filistin var değilmi ulan tarih oku az israil oraya nasıl kuruldu amacları ne iyi arastır oğren. filistinliler kendi topraklarını neden sattı satmasalardı . . . . .

yanıt5
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title