Haberler

"İlk Yarıda Daha Kontrollüydük"

Güncelleme:

Şenol Güneş, 2-0 kaybettikleri Werder Bremen maçının ardından açıklamalarda bulundu.

– Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2 – 0 kaybettikleri Werder Bremen maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, "İlk yarıda daha kontrollüydük ve daha iyi işler yapmaya çalıştık. Pozisyonlar bulduk. İkinci yarı başında beklenmeyen bir hatayla yediğimiz gol oyunumuzu bozdu. Daha iyi bir oyun bekliyordum. Oyuncularımızın genel durumunu görmüş olduk. Skor olarak kaybetmek üzücüydü" dedi.

GİRAY'IN DURUMU

Güneş, sezon sonuna kadar takımdan ayrı kalacağı öğrenilen Giray Kaçar'ın durumuyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Bugün telefonla başkanla görüştüm ve aldığım bilgi olumsuz görünüyor. Kendisi gelecek ve tekrar konuşacağız. Bizimle bir süre olmama ihtimali çok fazla. Kendisiyle görüştükten sonra ancak detaylı bilgi sahibi olacağım. Çünkü ilk muayenede olumsuzluk vardı ve birkaç muayeneden sonra karar verilecekti. Son sonuçlara göre olumsuz bir hava görünüyor. Giray'ın durumu bizim için sürpriz oldu. Transfer konusunda bir karar vereceğiz elbette. Beklenmeyen bir şeydi çünkü. Defansımızda hem sayısal hem de oyuncu olarak büyük bir kayıp. Çünkü Giray son dönemde iyi de oynuyordu. Bamba'nın da olmaması bu dönemde bize bir sıkıntı yaratabilir. Giray'ın ne zaman aramıza döneceği konusunda şu anda kesin bir şey söyleyemiyoruz ama bana verilen bilgiler olumsuz. 6 ay dediler, başka şeyler dediler. Ortaya çıkması bu durumun kendisi açısından olumlu. Ortaya çıkmayabilirdi de. Başlangıçta oynayabilir dendi, idmana çıkabileceği söylendi. Daha sonra 'çıkmasın' dendi. Bu tür kaoslar arasında benim de bir açıklama yapmam çok sağlıklı olmaz. O nedenle kesin bir şey söyleyemiyorum. Sadece olanları size aktardım".

KAPTAN KIZDI, OYUNCU DEĞİŞTİ

Karşılaşmanın 59'uncu dakikasında Trabzonspor'un yediği ikinci golün ardından Kaptan Tolga Zengin'in "Oynamayacaksa alın bunu dışarıya" diye kulübeye doğru tepki göstermesi dikkat çekti. Tolga'nın bu sözleri üzerine kale arkasına kadar giden ve bahsettiği oyuncunun kim olduğunu soran kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'ya "Adrian" cevabını veren tecrübeli kalecinin bu sıradaki sinirli tavırları dikkat çekti. Tolga'nın uyarısından 3 dakika sonra Adrian dışarı alınırken Soner oyuna dahil oldu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Werder Bremen Trabzonspor Giray Kaçar Şenol Güneş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title