Haberler

İbrahim Hacıosmanoğlu, Yine Ağladı

Güncelleme:

Trabzonspor'da başkanlığı kaybettiği kongrede ağlayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ekici'nin golünden sonra yine gözyaşlarını tutamadı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 14. haftasında Eskişehirspor'u 3-1 mağlup ederken eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, cezasına rağmen tribündeki yerini aldı.

CEZAYA RAĞMEN TRİBÜNDE MAÇI İZLEDİ

Trabzonspor'un Gaziantepspor maçı sonrası hakem Çağatay Şahan'ın soyunma odasında mahsur kalmasının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK tarafından 280 gün hak
mahrumiyeti cezasına çarptırılan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, tribündeki yerini aldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Başkanlığı kaybettiği kongrede ağlayan Hacıosmanoğlu, Mehmet Ekici'nin golünden sonra yine gözyaşlarını tutamadı. PFDK tarafından hak mahrumiyeti cezasına çarptırılan eski başkan yardımcısı Ali Uzunay da maçı izleyenler arasındaydı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Eskişehirspor Mehmet Ekici Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (56)

Kalandar:

İbrahim bey''i dış görüntüsüne, yüzünden ki mafyavari ifadesine bakarak onu yargılıyorsunuz. Onu tanımıyorsunuz. Bu da gösteriyor ki ne kadar ön yargılı bir milletiz. . . Oysa onu yakından tanıyanlar şöyle diyor İbrahim bey merhametli, duygusal, adil, dürüst, bir insandır. Ve şunu da diyorlar; ''fazla dürüst olduğu için yapamadı başkanlığı. '' Ağlıyormuş; demek ki insan kalbi varmış ki ağlayabiliyor. Bu süreçte onun kadar sırtından hançerlenen olmamıştır. . . İbrahim bey için bu sonuç hayırlı olmuştur

12
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın....:

KADINLARIN HEPSİ BUNDAN DAHA ERKEK. . . . .

13
3
yanıtYanıtla
GS''li:

azize kadar pislik varmi baskan olarak tüm kuslar buraya dolmus hakaret ediyorlar. ee tabii baskanlari korkudan hacinin karsisina cikamadi karizma cizildi. sikeci azizenin sikeci kus taraftari. türkiyenin en igrenc futbol kulübü ve taraftari FB. vallahi öyle billahi öyle tallahi öyle. sikeci adi kuslar!!

7
9
yanıtYanıtla
Ssb:

Ağzından çıkanı kulağın duysun terbiyesiz herif.

yanıt2
yanıt4
asıl şikeci biziz gs liyiz:

len türkiyenin en şikeci kulubü olan gs li , sade futbolda değil(0-8) basketede şikeyi bulaştıran siz pis gasaraylılarsınız. . . millet sizden nefret ediyor renkleriniz zaten sabıkalı

yanıt5
yanıt1
fb''''li:

mahelle çoçuğu seni , başkan korkudan karşısına çıkamamışmış bebe seni, ulan senin başkana üflesen yıkılacak , muhatap olmamak korkmak mı sence cahil seni , elin yumruğunu yeneyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. . hadi kaybol şikeci gs li. .

yanıt5
yanıt1
takıyyeci gs li:

pislik yalan yere yemin etmek kefaret gerektirir. . . git en az 30 fakiri doyur. . eğer parelelsen bulursun bir takıyye gerçi. . .

yanıt1
yanıt1
GS''Li:

kudurun kuslar muhuhahahahaha haci gidince yüzünüzde güller acmis. azize sevinmistir simdi. size sadettin saran gibi beyefendi baskan yakismazdi zaten. aziz tam olarak fb taraftarinin ruh halini yansitiyor.

yanıt1
yanıt4
fb li:

koskoca NATO müteahhidi 3. sınıf mafyayla muhatap olurmu, ezzik cinconlu. . . hem aziz sana ne yaptıki, kudurmuş gibi klavyeye sarılmışsın(kuduz bir tilki tarafından ısırılmış kuduz yaşlı aslan seni)

yanıt5
yanıt2
):

Kadın gibi 100 yıl yaşayacağıma, bebek gibi 1 gün yaşarım demesi gerekirdi.

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title