Haberler

Hüseyin Pehlivan Güreşleri Nefes Kesti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2. Kulüplerarası Hüseyin Pehlivan Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası Süleymanpaşa İsmet İnönü Spor Salonu’nda yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2. Kulüplerarası Hüseyin Pehlivan Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası Süleymanpaşa İsmet İnönü Spor Salonu'nda yapıldı.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun yanı sıra, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gençlik Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal işler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Gençlik Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Sedat Akbıyık ve Hüseyin Pehlivan'ın torunu Sinan Alkaya ile çok sayıda sporseverin izlediği güreşler nefes kesti.

Şampiyonaya Çanakkale, Isparta, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Edirne ve Kocaeli'den gelen 21 kulüpten 176 sporcu katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir Altyapı Güreş Antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır ve Sadin Bakır'ın çalıştırdığı güreşçiler şampiyon olmak için minderde ter döktüler. Genç sporcular 12 sıklette 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak kulüplerini başarıyla temsil ettiler.

Heyecanlı geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kültür sosyal işler Daire Başkanı Rıfat Poyraz ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi. Şampiyonada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir Altyapı Güreşçileri 41 puan toplayarak üçüncü oldu. Kulüp adına üçüncülük kupasını antrenör Cemal Bakır aldı.

İBBSK Başakşehir altyapıdan madalya kazanan güreşçiler:

Altın

İlker Şahin

Mustafa Safa Yıldırım

Gümüş

Müslim Barga

Bronz

Bilal Talha Demiröz

Sadık Ahmet Kalaycı

Muhammed Furkan Dursun

Kulüp sıralaması

Beşiktaş Spor Kulübü

Pendik Belediyesi Spor Kulübü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Süleymanpaşa İsmet İnönü Tekirdağ Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Ne Messi ne de Ronaldo! Arda Güler, artık 1 numara

Ne Messi ne de Ronaldo! Arda Güler, artık 1 numara

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title