Haberler

    Hatay Büyükşehir Belediyespor'da Kupa Kutlaması

    Basketbolda 26. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe'yi 61-47 yenerek kupayı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor, başarısını kentte gerçekleştirilen etkinlikle kutladı.

    Basketbolda 26. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe'yi 61-47 yenerek kupayı kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor, başarısını kentte gerçekleştirilen etkinlikle kutladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından belediye önünde düzenlenen etkinlikte, yerel bir sanatçı sahne aldı.

    Konserin ardından takımın yöneticileri ve oyuncuları tek tek sahneye davet edildi.

    Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Maden, 26. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a takdim etti.

    Maden ve Savaş ile takım oyuncuları ve yöneticileri kupayla poz verdi.

    Maden, burada yaptığı açıklamada, kupanın tüm Hatay'a hayırlı olmasını temenni etti.

    Takım oyuncularının kupadaki başarılarının tesadüf olmadığını ikinci kez gösterdiğini belirten Maden, "İkinci kez bu kupayı kazanma onurunu Hatay yaşadı. Bu onuru yaşattıkları için oyuncularımızı ve yönetimimizi kutluyoruz, onlara teşekkür ediyorum. Hatay Büyükşehir Belediyespor, genç bir takım, henüz 8 yaşında olan bir takım ama bize birçok başarılar yaşattı." diye konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Büyükşehir Belediyespor Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title