Haberler

Göztepe, Trabzonsporlu Taha Altıkardeş ile sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Spor Toto 1'inci Lig takımlarından Göztepe, Trabzonsporlu Taha Altıkardeş ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Genç stoperle yapılan anlaşma 1 yıl opsiyonlu.

p> Spor Toto 1'inci Lig'de transfer döneminde Kasımpaşa'dan stoper Tarkan Serbest, Ankara Keçiörengücü'nden sağ bek Ogün Bayrak ve Altınordu'dan sol bek Ali Dere ile sözleşme imzalayan Göztepe, Trabzonsporlu Taha Altıkardeş'in de işini resmen bitirdi. Sarı-kırmızılılar genç stoperle 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık mukavele yaptı. Resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: "2003 doğumlu defans oyuncusu Taha Altıkardeş ile 1 yıl opsiyonlu 3+1 yıllık sözleşme imzaladık. Son olarak Trabzonspor forması giyen Taha Altıkardeş'e Göztepe'mize hoş geldin diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz."

Bursaspor altyapısından yetişip yeşil-beyazlı kulüpte profesyonel olan 20 yaşındaki savunmacı geçen sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 3 maça çıktı. Taha Altınkardeş bu müsabakalarda toplam 181 dakika süre aldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title