Haberler

Gökçek'ten, Ankaragücü Çağrısı...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Spor Toto Süper Lig'e veda eden Ankaragücü ile ilgili çağrıda bulunarak, "Cemal Aydın, tüm delegeleriyle birlikte istifa etsin ve Ankaragücü'nü bıraksın, gerisine karışmasın."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Spor Toto Süper Lig'e veda eden Ankaragücü ile ilgili çağrıda bulunarak, " Cemal Aydın, tüm delegeleriyle birlikte istifa etsin ve Ankaragücü'nü bıraksın, gerisine karışmasın. Biz Ankaragücü'ne sahip çıkarız" ifadelerini kullandı.

Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden attığı mesajlarda, Ankaragücü'ne gerçekten gönül vermiş taraftarların her gün önünü keserek, kendisine

"Ankaragücü'nü kurtar" dediğini yazan ve takipçilerinin Ankaragücü'nün bugün geldiği noktaya ilişkin sorularını ve yardım isteklerini cevaplandıran Gökçek, şunları yazdı:

"Her maçta 3-5 gol yemeğe talipsen, Cemal Aydın gibi takım kurarsın. Buna rağmen 50 milyon borç bırakırsın. Birkaç gün içinde Cemal Aydın'ın bıraktığı borçların dökümü açıklanacak. Fakat şampiyon olmak için takım kuracaksan, bir taraftan borç ödeyeceksin, bir taraftan da yaramayan futbolcuları takımdan göndermek için para harcayacaksın. Bir taraftan da bonservis bedellerini ödeyerek şöhretli ve yetenekli futbolcuları toplayacaksın. Elbette bunlar para ister. Cemal Aydın zamanında, tüm kadrodan satacak bir futbolcu zor çıkarken, Ahmet Gökçek zamanında kulübün değeri Transfer Market sitesinde 34 milyon Avro'ya çıkacak. İşte fark..."

Cemal Aydın'ın önergeye 21 yerine 8 imza attırması sonucu, mahkeme kararıyla Ahmet Gökçek yönetiminin görevi bırakmak zorunda kaldığını yazan Gökçek,

"Bıraksalardı bizi kendi halimize, sonra bizden hesap sorsalardı. Kaldı ki bu davalar açılmasaydı şu an kulübün geliri ayda 5 milyon liraya çıkmıştı" açıklamasına yer verdi.

Çözüm yollarıyla ilgili olarak neler yapılması gerektiğine dair soruları da cevaplandıran Melih Gökçek, takipçilerine, "Çözüm açık. Daha önce de söylediğim gibi Cemal Aydın ve tüm üyeleri kulüpten istifa etmeli" şeklinde seslendi.

- ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Melih Gökçek Ahmet Gökçek Cemal Aydın Ankaragücü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title