Haberler

Giresunspor Teknik Direktörü Keleş: Kazanmak istiyoruz

Güncelleme:

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Adana Demirspor maçının zor geçeceğini ancak sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Adana Demirspor maçının zor geçeceğini ancak sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 maçı kazanan GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Adana Demirspor maçında da iyi gidişatlarını sürdürmek için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Ligin 15'inci haftasında Fatih Karagümrük'ü yenerek oynadıkları son 8 maçtaki 5'inci, üst üste ise üçüncü galibiyetlerini aldıklarını hatırlatan Keleş, "Takım olarak iyi bir hava yakaladık, oyuncularımızın moral ve motivasyonları üst seviyede. Önümüzde Adana Demirspor karşılaşması var. Güçlü ve önemli bir rakiple zor bir deplasman maçına çıkacağız. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e yükselen iki takımın puan mücadelesi zevkli ve çekişmeli bir 90 dakikaya sahne olacak. Bizim amacımız belli, iyi gidişatımızı ve sıralamadaki yükselişimizi Adana Demirspor deplasmanında da sürdürmek istiyoruz" dedi.

Keleş, ligin ilk devresinin tamamlanmasına 4 hafta kaldığını da dile getirerek, "Devre arasına kadar toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayıp, ligin ikinci yarısına çok daha iyi bir konumda başlamak hedefiyle yolumuza devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.

Bu arada 12 Aralık Pazar günü Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Giresunspor, maçın hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.

EROL CAN AKDAĞ AMELİYAT OLACAK

Öte yandan hafta içi Ankara Demirspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan Erol Can Akdağ'ın yapılan kontrollerde sağ diz ön çapraz bağının koptuğunun tespit edildiği ve ameliyat olacağı bildirildi. Sezonu kapatması beklenen Akdağ'ın maç başı ve prim haklarının da mevcut şekliyle devam edeceği belirtildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Hakan Keleş Giresunspor Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title