Haberler

Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Çıkmazı

Gençlerbirliği’nde, Yılmaz Vural’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İbrahim üzülmez getirildi.

Gençlerbirliği'nde, Yılmaz Vural'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İbrahim üzülmez getirildi. Üzülmez ile sözleşme imzalanabilmesi için Vural'ın sözleşmesinin fesih edilmesi gerekiyor.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Eskişehirspor maçı öncesi imza töreni düzenlediği ve ilk yarının son maçında takımı emanet ettiği Yılmaz Vural'ı 6 gün sonra göndermişti. Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Vural'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İbrahim Üzülmez'i getirdi. Ancak, Vartaş Elazığspor Teknik Direktörlüğü görevinden mali sıkıntılar nedeniyle hafta başında istifa eden İbrahim Üzülmez ile sözleşme imzalanabilmesi için Vural ile sözleşmenin fesih edilmesi gerekiyor. Üzülmez'in, Gençlerbirliği ile kaç yıllık sözleşme imzalayacağı kesinlik kazanmazken, yönetim kurulu toplantısında takımdan gönderilecek oyuncular ile yeni transfer edilmesi gereken oyuncular hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu bilgisi edinildi. Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantı sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Üzülmez Gençlerbirliği İlhan Cavcav Yılmaz Vural Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title