Haberler

Galatasaray'a Petre'den 400 Bin Dolar

Galatasaray'a Romanya'dan Amorti İkramiyesi Çıktı. Sarı Kırmızılı Kulüp, Bir Yıl Önce Romanya'nın Timişora Kulübü'ne Adeta Zorla Sattığı Petre'den Bir Yıl Önce Aldığı Bonservis Bedelinin Üstüne 400 Bin Dolar Daha Gelir Elde Etti.

Galatasaray`a Romanya`dan amorti ikramiyesi çıktı. Sarı kırmızılı kulüp, bir yıl önce Romanya`nın Timişora Kulübü`ne adeta zorla sattığı Petre`den bir yıl önce aldığı bonservis bedelinin üstüne 400 bin Dolar daha gelir elde etti.

Galatasaray, Petre`yi Timişora`ya adeta zorla verirken, sözleşme gereği Petre`nin başka bir kulübe transferi halinde 500 bin Dolar pay almayı kararlaştırılmıştı ve Timişora Kulübü bu sezon başında Petre`yi Steau Bükreş`e sattı. Satılan rakamdan da Galatasaray`a 500 bin Dolar ödenmesi gerekiyordu. Ancak Timişora Kulübü bu parayı ödememek için türlü bahaneler ileri sürmeye başladı. Sarı kırmızılı yöneticilerden Tunca Haznedar, Romanya`ya giderek Timişora Kulübü ile masaya oturdu. Yapılan pazarlıkta işin FIFA`ya kadar gidebileceği görüldü. Görüşmelerde Petre`nin lisansının askıya alınacağı ve Steaue Bükreş`te oynayamayacağı ortaya çıkınca taraflar anlaştı. Anlaşmaya göre Timişora 500 bin Dolar yerine 400 bin Dolar ödemeyi teklif etti. Galatasaray bu teklifi kabul edince kriz de çözülmüş oldu ve sarı kırmızılı kulübe bu parasız günlerde 400 bin Dolar daha para geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title