Haberler

Fenerbahçe, Voluntari'yi 3-1 Mağlup Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynadığı hazırlık maçında Romanya temsilcisi Voluntari'yi 3-1 yendi.

Yeni sezon hazırlıklarına Düzce'deki tesislerinde devam eden Fenerbahçe, Düzce 18 Temmuz Stadı'nda Romanya ekibi Voluntari'yle karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler Romanya temsilcisini 3-1 mağlup etti.

TURGAY ŞEREN İÇİN SAYGI DURUŞU

Maç öncesinde futbolcular, hayatını kaybeden A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın efsane kalecisi Turgay Şeren anısına saygı duruşunda bulundu.

YENİLER SAHNE ALDI

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Van der Wiel ve Roman Neustadter sarı-lacivertli formayla ilk maçlarına çıktılar. Hollandalı sağ bek Van der Wiel, 13. dakikada Emenike'nin attığı gole de asist yaptı. Van der Wiel gibi ilk kez sarı-lacivertli formayla bir maçta sahaya çıkan Rus futbolcu Neustadter de savunmada görev aldı. İki futbolcu da kırk beşer dakika forma giydi.

TARAFTARDAN DESTEK

Öte yandan maçı izleyen taraftarlar, tribünlerde "Şampiyonluk öyküsü Düzce'de başlar", "Annemin ak sütü kadar helaldir kupalar","Aziz başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" ve "Büyük başkan Düzce seninle gurur duyuyor" yazılı pankartlar açtı.

BİLETLERİN GELİRİ DÜZCESPOR'A AKTARILDI

Bu arada yaklaşık 4 bin taraftarın izlediği maçın biletlerinden elde edilen gelir, Düzcespor Kulübü'ne bırakıldı.

Kaynak: AA / Spor

Ramazan Civelek Fenerbahçe Düzce Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

HAKİM ZİYECH:

Bu Aziz nereye giderse gitsin, değil hakim, savcı bile getirse tescillenen şikeyi asla silemez. Bu adamda biraz utanma , arlanma olsa şikesi Uefa ve Cas tarafından tescillenip FB''ye ceza verildiğinde tüm Türkiye''den özür dileyip istifa ederdi. Sonra da tespihini alıp sessiz sedasız gidip cezasını çekerdi. Ama o gitti tribünde taraftarlara hakaret edip, pavalı köpekler diyerek alkış aldı! İşte Fb taraftarının durumu da bu. Bu şikecinin arkasında durup, hakaretini de alkışladılar.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title