Haberler

    Fenerbahçe Ülker 86-82 Türk Telekom

    Türkiye Basketbol Ligi'nin 16. haftasında Fenerbahçe Ülker, Türk Telekom'u 86-82 yendi.

    Türk Telekom, karşılaşmaya hücumda top kayıplarıyla başlayan Fenerbahçe Ülker karşısında ilk bölümlerde bulduğu sayılarla 5. dakikada 6 sayılık farkı (6-12) yakaladı. Ancak çabuk toparlanan sarı-lacivertliler, özellikle pota altında etki olan Vesely'nin sayılarıyla önce rakibini yakaladı, son iki dakika içinde bulduğu sayılarla da periyodu 19-16 önde tamamladı.

    İkinci periyoda da iyi başlayan taraf, Türk Telekom oldu. Dış atışlarda yüksek yüzdeyle oynayan konuk ekip, 16. dakikayı 31-25 önde geçti. Periyodun bitimine 2 dakika kala Bjelica'nın üst üste bulduğu sayılarla farkı 1'e kadar (33-34) indiren rakibi karşısında Türk Telekom, son bölümlerde Carter'ın hücumdaki etkili oyunuyla soyunma odasına 41-36 önde girdi.

    Karşılıklı basketlerle başlayan üçüncü periyodun ilerleyen bölümlerinde önce farkı azaltan Fenerbahçe Ülker, 24. dakika içinde Goudelock'ın kaydettiği sayılarla 48-47 öne geçti. Dış atışlarda yüksek yüzde yakalayan ve hücumda özellikle Carter'la etkili olan Türk Telekom, sarı-lacivertliler karşısında tekrar öne geçmeyi başardı ve üçüncü periyodu 67-62 önde tamamladı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Ülker Türk Telekom Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title