Haberler

Fatih Terim Yeni Alpay'ı Buldu: Kaan Ayhan

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Alpay Özalan'la başlayan "yeni stoper" geleneğine eklenen son isim, 22 yaşındaki Kaan Ayhan oldu.

1993 yılından bu yana çeşitli dönemlerde milli takımlar düzeyinde görev alan Fatih Terim'in son 23 yılda ülke futboluna kazandırdığı stoperlere bir yenisi daha eklenmiş oldu. 1993'te Akdeniz Oyunları'nda Alpay Özalan ile başlayan gelenek, EURO 96'da Vedat İnceefe ve Bülent Korkmaz gibi isimlerle devam etmişti.

EMRE AŞIK VE SEMİH KAYA

EURO 2008'e kadar Emre Aşık'ın üzerine titreyen Fatih hoca, 2011'de Galatasaray'a geçtiğinde Semih Kaya'yı altyapıdan alıp milli takım pozisyonuna getirmişti. Aynı yıllarda Serdar Aziz'i de henüz 23 yaşında oynatan Terim, 2013'ten beri takip ettiği Kaan Ayhan'a henüz 22 yaşındayken böylesine ciddi bir sorumluluk yükledi.

BU SEZON OYNAYAMADI

Almanya'da Schalke forması giyen 22 yaşındaki Kaan bu sezon henüz şans bulamadı. Milli stoper geçen sezon ise 7 resmi maçta toplam 304 dakika süre almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alpay Özalan Fatih Terim Kaan Ayhan Akdeniz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title