Haberler

Ersen Martin: Hiç Bir Yere Gitmiyorum

Trabzonspor'un Golcü Oyuncusu Ersen Martin, Çok Ciddi Teklifler Aldığını, Ancak Bordo-mavili Takımdan Ayrılmayacağını Açıkladı: "Burada Atacak Çok Golüm Var."

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Ersen Martin, çok ciddi teklifler aldığını, ancak bordo-mavili takımdan ayrılmayacağını açıkladı: "Burada atacak çok golüm var."

Trabzonspor'da ilk sezonunda 11 gol atıp 5 asist yapan Ersen Martin, bordo-mavili formayı giymekten gurur duyduğunu belirterek, "İyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Zaman zaman yedek kaldığım oldu ancak bu hiç bir zaman beni yıldırmadı. Yedek kulübesinde oturmak, canımı çok sıktı. Hiç bir futbolcu, yedek kulübesinde oturmak istemez. Ancak burada birbirinden kaliteli futbolcular olduğu için yedek kalabiliyorsunuz. Takımda herkes yedek kaldı. Önemli olan bunu sorun haline getirmek değil, daha çok çalışıp formayı kazanmak. Trabzonspor, gelecek yıl daha da kaliteli bir takım olacak. Alex, 19 golle gol kralı oldu. Hedefim gelecek yıl 19-20 gol" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK TATMAK İSTİYORUM"

Üç transfer teklifi aldığını, bunlardan ikisinin yurt dışından, birinin de yurt içinden geldiğini sözlerine ekleyen Ersen Martin, bordo mavili takımda kalmayı tercih ettiğini anlatırken şöyle konuştu:

"Çünkü Trabzon'u ve Trabzonspor'u seviyorum. Taraftar da beni seviyor. Böyle bir şehire hizmet etmek bana onur veriyor. İnşallah gelecek sezon yapacağımız takviyelerle daha da güçleneceğiz. Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri biziz. Oturmuş bir kadromuz var ve her şeyden önce buna inanıyoruz. Ben buraya şampiyonluk yaşamaya ve kupayı kaldırmaya geldim. Kaldırmadan da bir yere gitmeyi düşünmüyorum.“

Tatilini Almanya'da geçireceğini de açıklayan Ersen Martin, “Ancak verilen programı aksatmayacağım. İnter Toto Kupası'nın ilk turunda oynamayacağım. İnşallah arkadaşlarımız turu geçer. İkinci turda kadroya dahil olmamızla birlikte daha da güçlenir ve UEFA Kupası'na gideriz."

UFUKHAN: "İNTER TOTO'DA VARIM"

Trabzonspor'un genç futbolcusu Ufukhan, İnter Toto Kupası'nda mücadele edecek takımda yer alacağını söyledi. Bu yıl sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamadığını vurgulayan Ufukhan, "Kısa bir dinlenme sürem var, onu da en iyi şekilde geçirip 20 Haziran'da tam anlamıyla hazır halde girmek istiyorum. Şu anda yeni sezon için fazla bir şey söylemek doğru olmaz. Takımda kalıp kalmayacağım konusunda da bir şey söyleyemiyorum. Takımın başında yönetim ve teknik heyet var. Benim için Trabzonspor her şeyden önce gelir. Para veya diğer unsurlar benim için arka planda. Ancak her futbolcu oynamak ister" dedi.

ZİYA DOĞAN SZYMKOWİAK'LA GÖRÜŞTÜ

Polonya'da futbolcu izleyen teknik direktör Ziya Doğan, aniden futbolu bıraktığını söyleyerek Trabzonspor'dan ayrılan Szymkowiak'la da bir araya geldi. ği iddia edildi. Szymkowiak'tan Polonya'da izleyeceği futbolcular hakkında bilgi alan Ziya Doğan'ın, bu arada, “Dönmek istersen şartları araştırabiliriz“ dediği, Polonyalı futbolcunun da bu konuda kararsız olduğunu belirttiği öğrenildi.

Ziya Doğan, Polonya'da Wisla Krakov takımında forvet oyuncusu 24 yaşındaki Powel Brozek'i yakın takibe aldı. Bu sezon ligde 10 gol atıp 8 asist yapan Brozek'in takımının golcü isimleri arasında yer aldığı bildirildi. Ziya Doğan'ın ayrıca Avrupa'da 3 futbolcuyu daha yakın takibe aldığı, ligleri süren ülkelere gidip maçlar izleyeceği açıklandı.

YENİ İDDİALAR

Trabzonspor'un eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, yerel bir gazeteye yaptığı açıklamalarda yeni iddialarda bulundu.

"Başkan Albayrak, 12 yıl yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan ayrıldı, kulüp şampiyon oldu" diyen Hacıosmanoğlu, sezon başında taraftarlara 2000 bedava kombine bilet verildiğini öne sürerken şöyle konuştu:

"Şimdi Albayrak, (Biz 7 maç kaybettiğimizde bile taraftar böyle davranmıyordu. Birileri tarafından kullanılıyorlar' diyor. Ben görevdeyken bu kombine biletlerin hesabını sorduğumda, (Parası alındı) demişlerdi. Sonradan hiç para alınmadığını öğrendim. Protesto edenler de o bedava kombine verilen taraftarlar. Bakalım bu biletlerin açığını nasıl kapatacaklar."

TARAFTARLARA BENZİN PARASI

Taraftarların deplasman maçlarına götürüldüğünü de söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, “Otobüs tuttular, benzin faturasını ödediler. Paraları da İbrahim Baturoğlu ödedi. Paraya sıkıştığında da verdiklerini geri istedi. Kimse cebine uzanmayınca da kulübe fatura kestiler ve paralar kulübün kasasından çıktı. Bunların hesabı verilmeli. Başkan, kazdığı kuyuya düştü“ dedi.

"ŞAMPİYONLUKLAR VADETMİŞTİK"

Başkan Nuri Albayrak'ın yönetimde zayıf kaldığını, bu yüzden de son 1 yıldır adeta yönetimdeki muhalefet olarak çalışmak zorunda kaldığını belirten Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu an takım İnter Toto Kupası'na katılıyor. Hedefi UEFA Kupası mıydı? Oysa lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları vaadettik. Erciyesspor, kupada 30 bin YTL prim açıklarken sayın başkana bunu bile açıklattıramadık. Futbolcuyu motive edecek hiç bir şey yapmadı. Korkarım ki yine aynı şeyler olacak."

"KALLEŞLER, ENTRİKACILAR DURUYOR"

Başkan Nuri Albayrak'ın 5 yöneticinin kendisinin yüzümden istifa ettiğine ilişkin açıklamasının doğru olmadığını da vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Limanda bu arkadaşlarla yaptığı toplantıda, (kalleşler ve entrikacılar) diye tanımladığı isimleri temizleyeceğini söylemişti. Ama bugün o kalleş ve entrikacı diye tanımladıklarının bir kısmıyla yola devam ediyor. Faruk Kanca, sayın başkana Haşim Sayitoğlu için ne söylemişti? Hem de Sayitoğlu'nun yanında. Ama yazık ki başkan sözünde durmadı. Futbolcular aynı şekilde başkana bazı kişileri şikayet edip, (Bizi sabote ediyorlar) demişti. Başkan da, (Hepsini temizleyeceğim)sözü vermişti. Ama onu da yapamadı. Subayına, erbaşına, savaşa giden askerine verdiği sözleri tutmayan bir komutana daha güven duyulur mu?" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title