Haberler

    Emre Belözoğlu'ndan Şok Haber!

    Altınordu maçında sakatlanarak kenara gelmek zorunda kalan kaptan Emre Belözoğlu'ndan kötü haber geldi.

    Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz ile bulduğu ilk golde harika bir asiste imza atan Emre Belözoğlu, ilk yarının son anlarında ise depar attığı sırada sakatlanmış ve kenara gelerek yerini Alper Potuk'a bırakmıştı.

    Oldukça sinirli bir şekilde kenara gelen 34 yaşındaki futbolcunun adalesinde yırtık meydana geldiği belirtildi.

    Kaptan Emre, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada ise şöyle konuştu:

    "Bizim için önemli bir maçtı. Türkiye Kupası'nda yolumuza devam etmek için maçı kazanmalıydık. Kazandığımız için mutluyuz.

    Ben 10 gündür ailemden ayrıyım. Saha içerisindeki serzenişim sahanın durumuna. Buraya maç yapmaya geliyoruz ama tarla gibi sahada maç yapıyoruz. Allah İzmirli sporcuların yardımcısı olsun. Ağır idmanlardan çıkıp geldik buraya ama zemin çok kötüydü. Burada dört gündür hava iyiymiş ama saha çamur mu ne bilmiyorum, çok kötü zeminde top oynadık.

    Futbolu yönetenler Türk futbolunun en büyük problemini Türk oyuncular olarak görüyorlar herhalde ancak önce zeminlere bakmaları gerekiyor. Oyuncu yeterliliği sonra geliyor bence. Ben kendimi lige hazırlamak için oynamak istemiştim ama keşke oynamasaydım. Düzelmem herhalde 3-4 haftamızı alacak."

    Kart cezalısı olması nedeniyle haftasonunda Kasımpaşa'ya karşı forma giyemeyecek olan tecrübeli ortasaha futbolcusu, Karabükspor ve Trabzonspor ile oynanacak maçlara da yetişemeyecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Emre Belözoğlu Mehmet Topuz Fenerbahçe Altınordu Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    Murat başözenmobilWeb@haberler.com:

    Bir maç oynuyor beş maç sakat ,artık futbolu bırakmalı.....

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title