Haberler

    Dursun Özbek Suskun Kaldı

    Galatasaray Lisesi’nden 50 ve 75 yıl önce mezun olanlara berat ve madalya verildi, Galatasaray eski başkanlarından Özhan Canaydın adına düzenlenen spor ödülleri de sahiplerini buldu.

    Galatasaray Lisesi'nden 50 ve 75 yıl önce mezun olanlara berat ve madalya verildi, Galatasaray eski başkanlarından Özhan Canaydın adına düzenlenen spor ödülleri de sahiplerini buldu. Galatasaray Eğitim Vakfı tarafından Galatasaray Lisesinde düzenlenen törene başkan Dursun Özbek, vakıf başkanı İnan Kıraç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst ve eski başkanlarından Faruk Süren katıldı. Türkiye'yi modern pentatlon branşı tarihinde ilk kez 2016 Rio Olimpiyatları'nda temsil eden milli sporcu İlke Özyüksel, milli yelkenci Onur Cavit Biriz, Galatasaray Üniversitesi Basketbol Takımı, Galatasaray Üniversitesi Satranç Takımı oyuncusu Handenur Şahin ile Türkiye şampiyonu yüzücü İrem İkra Güntekin, Canaydın Spor Ödülü'ne layık görüldü. Dursun Özbek ile Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın, sporculara ödüllerini verdi. Özbek, gazetecilerin futbol gündemiyle ilgili sorularını ise yanıtlamadı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Özhan Canaydın Galatasaray İnan Kıraç Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title