Haberler

Dünya Şampiyonları V1 Challenge'ta!

V1 Challenge'ın üçüncü yarışı 6 Ağustos'ta İstanbul Autodrom'da gerçekleştirilecek.

Motosiklet yarışlarında dünya çapındaki isim Kenan Sofuoğlu ve bilardo dünyasının yıldızı Semih Saygıner, V1 Challenge'ta pilot koltuğunda hünerlerini sergileyecek.

Volkan Işık tarafından tasarlanıp üretilen ve gerçek bir yarış otomobili olarak doğan VOLKICAR, Türkiye'de bir benzeri daha yapılmamış organizasyonlarla hız kesmeden yoluna devam ediyor. V1 Challenge hem kuralları hem de şehir merkezlerinde yapılıyor olmasıyla Türkiye motorsporları tarihinde yepyeni bir sayfa açtı. Toplam 7 yarıştan oluşan V1 Challenge'ın üçüncü yarışı 6 Ağustos Cumartesi günü İstanbul Autodrom'da gerçekleştirilecek.

V1 Challenge'ın üçüncü ayağında hızlı pilotlara iki dünya şampiyonu da katılacak. Motosiklet yarışlarında ülkemizi başarıyla temsil eden, 2007 World Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve Türkiye, Avrupa dünya şampiyonluklarıyla tanınan bilardo ustası Semih Saygıner'in pilot koltuğunda ter dökeceği benzersiz yarış, Bursa'daki pistin kapatılması nedeniyle İstanbul Autodrom'da gerçekleştirilecek. 6 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00'de antrenman turları ile başlayacak organizasyon, 20.00'deki ödül töreni ile son bulacak.

Lassa, Telia Sonera, ISS Catering Services'in co-sponsorluk yaptığı V1 Challenge'ta Vakkorama, CMS, Power FM ve Medline destek co-sponsoru olarak katkı yapıyor. Yurtiçi Kargo, Tefal, Team 47, KYK, Ece Türkiye A.Ş, Derimod, Kaşmir Halı, Polimeks İnşaat, Serencebey, Active Academy, TV8, Little Ceasers, Nescafe Xpress, Dedeman gibi sektörlerinin önde gelen şirketleri ise araç sponsorluğu yapıyor.

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title