Haberler

Duisburg, Gözünü Almanya Kupası'na Dikti

21 Mayıs'ta Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Alman Kupası Finali'nde, Schalke04 ile MSV Duisburg karşı karşıya gelecek.

Almanya 1. Ligi (Bundesliga) geçtigimiz hafta sonu BVB Dortmund'un şampiyonluğu ile sona ererken, gözler cumartesi günü Schalke04 ile MSV Duisburg arasında oynanacak olan kupa finaline çevrildi.

21 Mayıs'ta Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Alman Kupası Finali'nde, Schalke04 ile MSV Duisburg karşı karşıya gelecek. Her iki takım da final maçı öncesinde hazırlıklarına hız verirken, bu sezon ikinci ligde mücade etmesine rağmen kupada finale kalma başarısını gösteren MSV Duisburg adeta final maçına kilitlendi.

Bazı sakat oyuncuların bulunmasına rağmen antrenmanları oldukça moralli sürdüren MSV Duisburg'a, taraftarından da tam destek var.

Kupa finali öncesi taraftara ve basına açık son antrenmanı dün gerçekleştiren MSV Duisburg'ta oyuncu kadrosu ve teknik heyetin, oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Dün yapılan antrenmanın ardından final maçı öncesi hazırlıkları değerlendiren MSV Duisburg'un Türk antrenörü Fuat Kılıç; "Öncelikle takımda yüksek motivasyonu sağlamaya çalışıyoruz. Taktiksel çalışmaların yanı sıra oyuncularımızın morallerini iyi tutmak için de oldukça eğlenceli çalışıyoruz" dedi.

Oyuncuların oldukça istekli ve arzulu olduğunu belirten Fuat Kılıç "Oyuncularımız kupa finalinde tarih yazabileceklerini biliyor ve buna da inanıyorlar. 1998 yılından sonra kupa finali oynayamayan bir takım olarak bu sezon yeniden finale yükselmemiz, taraftarlarımızı oldukça heyecanlandırdı. Duisburg'ta halk takıma destek veriyor ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title