Haberler

Diyarbakır: Türk Telekom Lig A

Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın, Pazar Günü Kendi Sahalarında Oynayacakları Maçta Lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u Yeneceklerini Söyleyerek, "Diyarbakırspor, Büyük Maçların Takımıdır. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Karşısında Oyuncularımın Sahadan Galibiyetle Ayrılacaklarına İnanıyorum" Dedi.

Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları maçta lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yeneceklerini söyleyerek, "Diyarbakırspor, büyük maçların takımıdır. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında oyuncularımın sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyorum" dedi.

Diyarbakırspor'da gözler lider İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maça çevrildi. Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, Pazar günü kendi sahalarında karşılaşacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yeneceklerine inandığını söyleyerek, "Rakibimizden çekinmiyoruz, yenilmeyecek takım yoktur. Diyarbakırspor, her zaman büyük maçların takımı olmuştur. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan Atatürk Stadı'nı tıklım tıklım doldurup, 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek vermelerini istiyoruz. 7'den 70'e bütün Diyarbakırlılar'ı bu maça davet ediyorum. Gelsinler, birlik ve beraberliklerini göstersinler. Futbolcularımızın moralleri yerinde. Diyarbakırspor, Pazar günü sahadan zaferle ayrılacaktır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title