Haberler

    Denver'da Memphis Zaferi

    Milwaukee Bucks 128 - 121 Houston Rockets Maça iyi başlayan ev sahibi Milwaukee Bucks, ilk çeyrekte rakibini şaşırttı.

    Milwaukee Bucks 128 - 121 Houston Rockets

    Maça iyi başlayan ev sahibi Milwaukee Bucks, ilk çeyrekte rakibini şaşırttı. Hücumdan neredeyse boş dönmeyen Milwaukee, ilk çeyreği 36-26 önde kapattı. İkinci çeyrekte ise Houston Rockets maça ortak oldu. İki takım da başa baş bir mücadele sahnelerken, Milwaukee Bucks devre arasına 65-64 önde girdi. Maçın ikinci yarısında sayı düellosu devam etti. İki takım oyuncuları da hücumlarda etkili oldu ve üçüncü çeyrek 92-92'lik eşitlikle sona erdi. Maçın son bölümünde ise ev sahibi Milwaukee Bucks bir kez daha oyunun hakimiyetini eline aldı ve maçı 128-121 kazandı.

    Denver Nuggets 96 - 103 Memphis Grizzlies

    Karşılaşma sert savunma mücadeleleriyle başlarken, ilk çeyreği konuk ekip Memphis Grizzlies 22-19 önde bitirdi. Maçın ikinci periyotunda da iki takım oyun stillerini bozmadan devam ettiler. Kısır bir ilk yarıya sahne olan maçta Memphis Grizzlies soyunma odasına 48-47 önde gitti.

    Mücadelenin ikinci yarısı ise tamamen farklıydı. Daha rahat sayı üreten takımlar skor bulmakta zorlanmadı. 3. çeyrek 71-71'lik eşitlikle sona erdi. Maçın son bölümü de savunma anlayışından uzak geçti. Son perde de 32 sayı üreten konuk ekip Memphis Grizzlies, 25 sayı üreten Denver Nuggets'ı 103-96 devirdi.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Memphis Grizzlies Houston Rockets Milwaukee Bucks Denver Nuggets Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title