Haberler

    David Villa, Melbourne City'ye Transfer Oldu!

    David Villa, New York City FC için oynamadan önce Manchester City'nin alt kulüplerinden Melbourne City'de forma giyecek.

    Atletico Madrid forması ile şampiyonluk yaşayan ve Şampiyonlar Ligi #39;nde de final oynayan David Villa, New York City FC #39;den önce Melbourne City #39;nin formasını giyecek.

    İspanyol golcü, Manchester City #39;nin satın aldığı Avustralya temsilcisi Melbourne City #39;de forma giyecek ve bir nevi misafir yıldız konumunda oynayacak. Formda kalmak için Melbourne City ile 10 maçlık bir kontrat imzalayan 32 yaşındaki forvet, daha sonra New York City #39;ye katılacak.

    Bu sezon Atletico Madrid formasıyla ligde 13 gol kaydeden Villa, takımının 18 yıllık şampiyonluk hasretinin son bulmasında kilit rol oynamıştı. Buna ek olarak Atletico #39;nun tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi #39;nde final oynamasına da yardımcı oldu.

    Valencia ve Barcelona #39;da da forma giyen forvet, Vicente Del Bosque #39;nin de Dünya Kupası #39;ndaki en önemli silahlarından biri olarak dikkat çekiyor.

    Villa #39;nın kariyerinin zirve noktalarından birinde Melbourne #39;a transfer olması, ada ülkesinin tarihindeki en önemli transferler arasında gimesini de sağladı. Daha önce Del Piero (37) ve Dwight York #39;da Avustralya Ligi #39;nde Sydney FC #39;de forma giydi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    atletico madrid david villa new york Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title