Haberler

    David Hata Yaptı"

    Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho eski öğrencisi David Luiz’le ilgili açıklamalarda bulundu.


    Brezilya’nın Dünya Kupası yarı final maçında Almanlara tarihi bir skorla elendikleri maçta başta Brzilya Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari olmak üzere bütün takım çok ağır bir şekildere eleştirilere mağruz kalıyor.

    Thiago Siva ve Neymar’ın yokluğunda neler yapacağı merak konusu olan Brezilya sahadan 7-1’lik ağır bir mağlübiyet ayrıldı. Thigo Silva’nın cezası nedeniyle oynayamadığı maçta David Luiz’in partneri olarak sahaya Dante çıkmıştı. Başarılı savunmacı, yeni partneri Dante’nin açıklarını kapatmaya çalışırken maçta bir çok hata yaptı.

    David Luiz’in eski hocası Mourinho dünki maç için “David hata yaptı, Fernandinho hata yaptı, Dante hata yaptı. Kısacası bütün takım hata yaptı. Ama ben böyle düşünmüyorum. Herkes hoca, herkes oyuncu olmuş, çok acımasız eleştiriyorlar” ifadelerini kullandı.

    Belo Horizonte’de oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğüyle hem oyuncuların hem de taraftarların yaşadığı şoku yorumlayan Portekizli hoca şöyle dedi: Tarihi bir andı, kolay kolay unutulabilir bir an değil. Benim çocuklarım bundan yıllar sonra bile bu anı unutmayacaklar. 50 yıldır Brezilya, Almanya karşısında böyle bir mağlubiyet almamıştı. Benim düşüncem bu olay Brezilya adına tam bir hayal kırklığıydı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Jose Mourinho David Luiz Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title