Haberler

Çaykur Rizespor maçının ardından

Güncelleme:

Süper Lig'in 5'inci haftasında Adana Demirspor sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti.

Süper Lig'in 5'inci haftasında Adana Demirspor sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takımın sahadaki performansını çok beğendiğini söyleyerek, "Takımımız ilk 40 dakikada müthiş bir performans gösterdi. İlk yarının son dakikalarında takım biraz dağıldı. 2'nci yarı gol yedik ancak takımımızın duruşu ve oynadığı topu çok iyiydi. Biz o kadar gol kaçırdık ki biraz daha gol atabilirdik. O golleri atmamız gerekiyordu. Rakibimizi attıkları gol için tebrik ediyoruz" dedi.

BÜLENT UYGUN: RAKİBİMİZ HAKEDEREK KAZANDIAdana Demirspor'un güçlü bir takım olduğunu söyleyen ve puan almak için deplasmana geldiğini söyleyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Devre arasında taktik değiştirdik ve golü de bulduk. Rakibimiz hakkederek kazandı. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Bülent Uygun Rizespor Spor Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title