Haberler

Çaykur Rizespor, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme:

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Takım, antrenmanla son hazırlıklarını yaparak maça odaklandı.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında yarın saat 20.00'da deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda taktik çalışmasıyla tamamlandı. Yeşil-mavili ekip yarın saat 20.00'da deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçından 3 puan ile ayrılmak istiyor.

Bahattin Şimşek düdük çalacak

Galatasaray-Çaykur Rizespor karşılaşmasını hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olarak belirlendi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trendyol Süper Lig Galatasaray Rizespor Trendyol Çaykur Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title