Haberler

Bursasporlu Taraftarlar Basketbol Şubesi İstiyor

Bursasporlu taraftarlar, yarın yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkan adaylarından kulübe basketbol şubesinin açılmasını istiyor.

Bursasporlu taraftarlar, yarın yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkan adaylarından kulübe basketbol şubesinin açılmasını istiyor.

Yeşil-beyazlı kulüpte 7-17 tarihlerinde yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkanlığa aday olan isimlerden Bursasporlu taraftarların özel bir isteği var. Kongre Üyesi İnşaat Mühendisi Hakan Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, "Rahmetli İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle tüzük gereği 7-17 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek kongre arefesinde Bursa spor'a hizmet ve başarılar kazandırmak amaçlı yola çıkan adaylardan Bursa spor'umuza iddialı bir basketbol şubesi kazandırması kentteki tüm basketbolseverlerin beklentisi olup bu beklentiyi karşılaması gerekmektedir. Bilindiği üzere böyle bir hamleye özellikle büyük bir kentin tek takımı ve güçlü bir camiası olduğu için ulusal ve yerel ciddi sponsorlardan destek bulunması hiç de zor olmayacak olup Oyak-Renault Spor Kulübü'nün profesyonel liglerden çekilmesi ve TOFAŞ Spor Kulübü'nün İstanbul merkezli yönetiminin bütçe, destek, küçülme konularında gel-git politikaları ile Bursalı basketbolseverlerin sabrı tükenmiştir. Bir dönem adeta ülkemizde basketbolun başkenti olan kentimizin yılsonu bitimi hedeflenen Nilüfer ilçemizde ki 7500 kişilik spor salonunda hem Bursaspor'a hem şehrin tanıtımına fayda sağlayacak, hem de coşkulu taraftarı ile birçok başarının gerçekleşmesi kuvvetle muteberdir" dedi.

(MA-

06.06.2013 19: 52: 13

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Yazıcı Hakan Kaya Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title