Haberler

Beşiktaş, Torku Konya Mesaisi

Güncelleme:

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman öncesi siyah-beyazlı ekip, 30 dakika süren teknik analiz toplantısı yaptı. Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan futbolcular, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Antrenman streching hareketleri sonrası pas, dar alanda pres, kontrol pas ve oyun kurma çalışmaları ile devam etti. Siyah-beyazlıların antrenmanı, yarım sahada çift kale maçla sona erdi. Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanına, tedavilerine devam edilen Manuel Fernandes, Ömer Şişmanoğlu, Filip Holosko ve Ersan Gülüm katılmadı. Gökhan Töre, Mustafa Pektemek ve Tomas Sivok sahada bireysel hazırlıklarını sürdürürken, Veli Kavlak, Hugo Almeida ve Necip Uysal ise antrenmanda takımla birlikte yer aldı. Öte yandan, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, antrenman sonrası basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title