Haberler

Beşiktaş, Küme Düşmeme Mücadelesi Veren Osmanlıspor'u Ateşe Attı: 3-2

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde Beşiktaş, ligden düşmeme mücadelesi veren Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Ligde şampiyonluk şansını kaybeden Beşiktaş, Osmanlıspor'u deplasmanda 3-2 yenerek ilk 2 şansını son haftaya taşıdı. Osmanlıspor ise ligde kalma yolunda çok ağır bir darbe aldı.

Maça mutlak galibiyet hedefleyen Osmanlıspor iyi başladı. 4. dakikada Serdar ile gole yaklaşan başkent ekibi, 2 dakika sonra da golü buldu. 6. dakikada Lumanza'nın uzun pasında Medel'in arkasında topla buluşan Serdar Gürler, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. İlk yarıda Beşiktaş da etkili olamayınca ev sahibi üstünlüğünü korudu.

MUSTAFA PEKTEMEK GÖĞSÜYLE GOL ATTI

2. yarıya fırtına gibi giren ise konuk Beşiktaş oldu. 47. dakikada Sol kanattan gelişen atakta Lens içeri çevirdi, son olarak müdahale eden Anıl topu kendi ağlarına gönderdi ve skora denge geldi. Beşiktaş 3 dakika sonra da öne geçmeyi başardı. Oğuzhan'ın ortasına Karcemarkas'tan önce göğsüyle dokunan Mustafa Pektemek takımını öne geçirdi.

SERDAR GÜRLER TAKIMINI AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞTI

Ancak ligde kalmak için mutlaka kazanmak zorunda olan Osmanlıspor'un pes etmeye niyeti yoktu. 56. dakikada sağ kanattan yapılan ortayı Vida sektirdi. Serdar Gürler harika bir röveşata ile skora bir kez daha dengeyi getirdi. Serdar böylece iç sahada Osmanlıspor'un attığı 15 golün 11'ine etki etmiş oldu.

80. dakikada siyah beyazlılar bir kez daha öne geçti. Gökhan Gönül'ün ortasında sonradan oyuna giren Love kafayla topu ağlara gönderdi ve skor 3-2'ye geldi.

AKHİSAR PUAN ALIRSA OSMANLISPOR DÜŞECEK

Maçı da bu skorla kazanan Beşiktaş, 68 puana yükselerek Şampiyonlar Ligi şansını son maça taşıdı. Osmanlıspor ise 33 puanda kaldı. Akhisar Kayseri'den 1 puan alırsa Başkent ekibi son hafta öncesinde Spor Toto Süper Lige veda edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Pektemek Serdar Gürler Beşiktaş Akhisar Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Bakmadan Geçme

Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Thor filmi konusu nedir? Thor ne zaman, nerede çekildi? Thor oyuncuları ve Thor özeti! Ölümcül Çarpışma filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Çarpışma filmi ne zaman, nerede çekildi? 4-5 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 4-5 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? AYM iptal kararları! Anayasa Mahkemesi'nin iptal ettiği KHK maddeleri neler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! 4 Haziran Güncel Akaryakıt Fiyatları: Motorin, Benzin ve LPG'ye İndirim mi, Zam mı Var? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

500

Yorumlar (10)

vardar ovası:

TFF önceden şampiyonu belirledi. Beşiktaşın kadrosunun yarısı yok öyle olduğu halede bile deplasmanda kazandı. Ne kadar geniş ve sağlam bir kadro. Fenevbahçe ligde 2. sırada. düşünün ligimizin kalitesizliğini. Fenev kadrosu göztepeden kayseriden sivastan iyi değil. Fenevin yeri 7. -8. Sıra.

9
12
yanıtYanıtla
hahahahah:

şanpiyon 8taş len

yanıt4
yanıt3
FENER MAĞDURU:

Fener orantısız güç kullanır, ağızda diş bırakmaz, r harflerini söyletmez.

yanıt4
yanıt4
bu sezonun özeti sonunun:

Osmanlı düşer, bolu çıkar. Gs şampiyon olur, FB ikinci olur, başakşehir üçüncü, bjk dördüncü olur.

8
3
yanıtYanıtla
sadakat:

karganın şampiyon olmasında 2 sene yatarsan gün olur devran döner küme düşmeye oynarsın yattığın karga sayesinde düşüyorsun lig 34 hafta son 5 hafta değil

1
3
yanıtYanıtla
şimal:

gençlerbirliği düştü. . ankaragücünü ise darmadağın edip kendince ankaraspora destek verene kapak olsun

2
0
yanıtYanıtla
alikoo:

kurgulanmış bir ligden beklenti yapmayın. .

1
0
yanıtYanıtla
Emre emre:

Besiktas osmanli atsin diye ugrasti ama olmadi kaleye bile atmadik bu mac 5 6 -2 falan biterdi keske kalsa ligde

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınDOLUNAY:

Liğin dibi niye karışsın , planlanmış, programlanmış bir lig, Ankaragücü çıkacak, çıktı zaten iki Ankara takımı osmanlı spor ve gençler birliği küme düşecek bu kadar basit, ülkemizde temiz olan birşey varmı?Sivas Alanya maçı ülke futbolunun kirlenmişliğinin bir örneğidir sivassporun yaptığı değişiklikler adeta Alanya spor müsabakasın berabere bitmesi için özellikle yapılmış değişijkliklerdir samet Aybaba diyorki;Sosyal medyayla anlaşamıyorum, Ne tesadüf Sosyal medyada seni anlamakta zorluk çekiyor .

0
0
yanıtYanıtla
Cimbom:

Güzel oldu güzel...bu Osmanlı çok bile ligde kaldı.besiktasin hakkını yediler.ayiptir günahtır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title