Haberler

    Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü İstifa Etti

    Güncelleme:

    2016 Avrupa Futbol Şampiyonasında gruptan çıkamayan Rusya'da, sadece prim alan teknik direktör Slutsky istifa etti.

    2016 Avrupa Futbol Şampiyonasında gruptan çıkamayan Rusya'da teknik direktör Leonid Slutsky istifa etti. Grubun son maçında Galler'e 3-0 yenilerek turnuvayı 1 puanla tamamlayan Rusya'da maçın hemen ardından Leonid Slutsky istifa ettiğini açıkladı.

    Rus teknik adam 2015 yılından beri Milli Takımı çalıştırıyordu.

    SADECE PRİM ALIYORDU

    Leonid Slutsky, Rusya Milli Takımı'nı çalıştırdığı için Federasyon'dan ücret istememişti. 45 yaşındaki teknik adam sadece prim alıyordu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galler Rusya Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    ert:

    adam Rus ama gözlerimiz vatansever gördü. . ibretlik bir durum.

    8
    0
    yanıtYanıtla
    yorgun:

    FATİH TERİM BU HABERİ OKUMAZ İŞİNE GELMEZ YAPAMIYORSAN BIRAKACAKSIN KARDEŞİM ELİN GEVURU DÜRÜST BİR ŞEKİLDE YANLIZ PRİM İÇİN ÇALIŞIYOR VE YENİLİYORSA HELAL OLSUN HERŞEY PARA DEĞİL DEYİP BOYUN BÜKEBİLİYOR BİZİMKİ NE YAPIYOR 2016 GARANTİ ÖDEME DEYİP 11 TRİLYONU ALIP GÖTÜRÜYOR SONRA Bİ HAVALAR ATIYOR MİLLET PEŞİNDEN KOŞUYOR NE KADAR SALAK BİT TOPLUM HALİNE GELMİŞİZ UYANMIYORUZ HALA, DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE BÖYLE KOLAY PARA KAZANILAN VE SALTANAT YÜRÜTEN ÜLKE YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

    6
    0
    yanıtYanıtla
    BUKADAR:

    Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ''Utanması gereken varsa, o kişi ben değilim. Bu takımı, teknik heyeti ve kafileyi bu noktaya getirenler utanmalı. '' dedi.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    metin:

    devamını Terim den bekliyoruz.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title