Haberler

    "Başkan Sahaya Girmez"

    G.Saray Başkanı Dursun Özbek’in Tudor ile konuşmak yerine Cenk Ergün’ü uyarması, kafalarda soru işareti bırakmıştı. Ancak Özbek’in kurmayları, “Burası diğer kulüplere benzemez. Başkan saha içine girmez” diyerek konuya açıklık getirdi

    NEVZAT DİNDAR Medipol Başakşehir mağlubiyetinin ardından Florya'ya giden, burada futbol direktörü Cenk Ergün ile görüşen başkan Dursun Özbek'in, teknik direktör Igor tudor ile buluşmaması kafalarda soru işareti bırakmıştı. Futbolun kalbi olan Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden Özbek, teknik anlamda tek yetkili olan Tudor ile görüşmemesi, aralarında bir soğukluk olup olmadığı düşüncesini doğurmuştu. Ancak Özbek'in kurmayları bu duruma açıklık getirdi.   MİLLİYET'e açıklamada bulunan kurmaylar, "Burası diğer kulüplere benzemez. Başkan saha içine girmez. Eğer Tudor ile görüşmüş olsa idi testi kırılırdı. Galatasaray Başkanı saha işlerine karışmaz. Burada futboldan sorumlu kişilere gerekli uyarılar yapılmıştır. Onlar da gerekli önlemleri alacaktır" dedi.    'Neden kovalım?' Galatasaray Yönetim Kurulu dün olağan toplantısını gerçekleştirirken, sarı-kırmızılı takımın durumu masaya yatırıldı.  İdareciler, olası bir teknik adam değişikliğini zamansız bulurken, "Lider takımın hocası mı kovulur? Tudor, kendinden önceki hocaların neden ayrılmak zorunda kaldığını bilmeli. 'Ben oldum' deyince patlarsın sonra! Lider takımın hocası gönderilmez elbette ama o da fantezilere girmeyecek" diye görüş belirtti.    Yöneticiler ayrıca teknik direktör değişikliği halinde gelecek yeni hocanın, "Bu takım benim futbol anlayışıma göre kurulmadı" diyebileceğinin altını çizdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Florya Metin Oktay Tesisleri Galatasaray Başakşehir Cenk Ergün Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title