Haberler

    Balıkesirspor Umudunu Kaybetmedi

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp başkanı Tuna Aktürk, oyuncularından şehirde, yönetimde ve teknik heyette olan kurtuluş inancını fark edip ona göre oynamalarını istediklerini belirterek, ligde kalma umutlarını halen kaybetmediklerini söyledi.

    Aktürk, yaptığı açıklamada, sahalarında konuk ettikleri Gençlerbirliği karşısında mutlaka kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini, bunun üzüntüsünü yaşadıklarını bildirdi.

    Maçın ardından futbolcularla toplantı yaptıklarını dile getiren Aktürk, "Ligde her hafta telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Oyuncularımızdan, şehirde, yönetimde ve teknik heyette olan kurtuluş inancını fark edip ona göre oynamalarını istedik. Son uyarımızı yaptık" dedi.

    Halen ligde kalma umutlarını kaybetmediklerini belirten Aktürk, teknik direktör Kemal Özdeş ile herhangi bir sıkıntılarının bulunmadığını, kendisiyle yola devam edeceklerini ifade etti.

    Maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili değerlendirmelerini yaptığını aktaran Aktürk, "Ben şahsıma karşı maçın hakeminin yaptığı fiili müdahalenin ardından şikayetçi oldum. Biz hakkımızı arıyoruz. Bundan sonraki değerlendirme yargının" diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Balıkesirspor Tuna Aktürk Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title