Haberler

Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri

Avrupa Şampiyonası Grup Elemelerinde Türkiye'nin de Yer Aldığı C Grubu'nda Norveç, Deplasmanda Bosna Hersek'i 2-0 Mağlup Etti. Karşılaşmada Norveç'in Gollerini 5. Dakikada Hagen ve 74. Dakikada B. Riise Kaydetti. Bu Galibiyetle Puanını 20'ye Çıkartan Norveç, Grupta İkinci Sıraya Yükseldi ve Avrupa Şampiyonası Finallerine Gitme Yolunda Önemli Bir Avantaj Elde Etti.

Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Türkiye'nin de yer aldığı C Grubu'nda Norveç, deplasmanda Bosna Hersek'i 2-0 mağlup etti. Karşılaşmada Norveç'in gollerini 5. dakikada Hagen ve 74. dakikada B. Riise kaydetti. Bu galibiyetle puanını 20'ye çıkartan Norveç, grupta ikinci sıraya yükseldi ve Avrupa Şampiyonası finallerine gitme yolunda önemli bir avantaj elde etti.

C Grubu'nun diğer maçında Moldova, deplasmanda Malta'yı 3-2 mağlup etti. Moldova'nın gollerini 24. dakikada penaltıdan Bugaev, 31. ve 35. dakikalarda Frunza atarken, Malta'nın golleri ise 71. dakikada Scerri ve 84. dakikada Michael Mifsud'dan geldi.

(İY-İY-ÖK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title