Haberler

    Arda da Atletico'ya Derman Olmuyor: 0-0

    Atletico Madrid, Espanyol deplasmanında mücadeleyi 10 kişi tamamlarken, yine bir puana talim etti.

    İspanya La Liga'nın 27. hafta mücadelesinde şampiyonluk iddiasını sürdüren Atletico Madrid, zorlu Espanyol deplasmanına konuk oldu. Milli futbolcu Arda Turan'ın ikinci yarıda oyuna dahil olduğu maçta, Diego Simeone'nin talebeleri yine bir puana razı oldu.

    İlk yarısı bir hayli sert geçen karşılaşmada, ilk tehlikeli atak 11'de konuk ekipten geldi. Fransız yıldız Antonie Griezmann'ın sol kanattan geliştirdiği hücumda, ceza alanı ön çizgisi üzerinde Koke'yi gördü. Atleticolu oyuncu, Vazquez'in müdahalesiyle yerde kalmasına karşın topu içeride müsait durumda bekleyen Torres'e aktarmayı başardı. Ancak tecrübeli golcünün vuruşunda Casillas müthiş bir kurtarış yaparak kalesinde kale izin vermedi.

    Sürekli faul düdükleriyle kesilen ve sıkça gerilime sahne olunan ilk devrenin son dakikalarında beklenen oldu ve hakem kırmızı kartını gösterdi. Uzatmalardaki bir hava topu mücadelesinde Miranda, Abraham'a dirsek atınca, yedek kulübesindeki antrenörler başta olmak üzere herkes birbirine girdi. Olayların yatışmasını bekleyen orta hakem, Atletico'nın Brezilyalı savunmacısını doğrudan kırmızı kartla oyundan attı. Simeone ise, devrenin bitimine saniyeler kala, Torres - Gimenez değişikliği yaparak soyunma odalarına gitmeyi tercih etti.

    İkinci yarıya ev sahibi Espanyol daha baskılı başlayan taraf oldu. Rakibinin 10 kişi kalmasını avantaja çevirerek rakip yarı sahada sık paslarla pozisyon arayan Barselona ekibi, fazla fırsat yakalayamazken, önemli anlarda da Atletico'nun tecrübeli kaleci Moya'ya takıldı.

    Dakikalar 66'yı gösterirken, Gabi'nin yerine milli futbolcumuz Arda Turan oyuna dahil oldu. Arda'nın girişiyle beraber rakip yarı sahada daha çok top tutmaya başlayan Atletico, Griezmann ile Raul Garcia ikilisiyle önemli pozisyonlar buldu. Ancak kalesinde devleşen Casilla'yı mağlup etmeyi başaramayan Madrid ekibi, üst üste üçüncü maçında da beraberliğe razı oldu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid Diego Simeone Arda Turan Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    BekirmobilWeb@haberler.com:

    Murat Gök bu adam kazandırıyor

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title